› Sthlm & Bruce

Vilka 2 roliga dagar jag har haft ! :)
Tog tåget till Sthlm igår, öppnade första cidern kl 11 på tåget & Johanna drog fram en vinflaska som vi satt & pimpla ur plastmuggar. Grannarna på tåget kolla lite snett på oss, men det sket man väl i, vi skulle ju se Bruuce!! Väl framme i Sthlm begav vi oss till hotellet birger jarl (eller karl-Jan som jag fick för mig att det hette) Hiiimla tjusigt hotell (intalade vi oss, men för 2500/natt ville man ju ha lite LYX) Sprang upp med väskorna på rummet, drack lite cider & sen blev det en burgare på donken. Hittade ingen pub som var öppen (klockan var 14) så vi gick tillbaka till hotellet & satt oss i hotellbaren. Vinet flödade och en o annan shots beställdes in.

Klockan gick skitfort och vid halv 5 stack vi upp på rummet för att fixa oss in för kvällen (jnte så mycket värt kanske eftersom det regna!) Gick sedan till stadion, in på någon tai resturang & tog ett glas vin. Sen var det dags att ta plats! Innan vi gick in så tog vi på oss våra regn-ponchos, haha fyfaaan vad man såg ut! Skitstora med luva ! Stod väl och vänta 1,5 timme innan han börja spela, lite kyligt.. men man blev varm så fort han börja spela, när man står & hoppar som en tok :) Var sån känsla att stå där, regnet bara öste ner.. men det gjorde inget - sån jäkla bra stämmning!

Spelade i nästan 3 timmar, gissa om man var blöt & kall efter att man stått i nästan 5 timmar - men det var det värt! Hade tänkt gå ut, men vi var så frusna så vi satt oss i hotellbaren & drack lite vin/öl och sen gick vi och la oss.

Idag har vi bara tagit det lugnt, checka ut från hotellet vid 12 och åkte till centralen och fika på wayens coffe. Lite taco-mys med film nu på kvällen...


Johanna & jag                                                                                          Daniel

                                                                                        Freddy




På stadion !

PUBLICERAT 2009-06-06 › KLOCKAN 00:04:38
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer



   Lina säger;

oh, var du också där? :D vilken dag`?

Datum: 2009-06-09 Tid: 09:12:42
BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/



NAMN:

MAIL:

BLOGG:

KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!