› P&L

Då har man köpt P&L biljett ! Fasen brudar vad jag längtar, kommer bli sinnessjukt.

Långfika med magda & isabell idag, det var riktigt trevligt. Borde ha pluggat.. men inspirationen har lyst med sin frånvaro. Å imorgon ska man tillbaka till jobbet, hoppas på att vara någolunda frisk.

puss

PUBLICERAT 2010-03-31 › KLOCKAN 21:43:43
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› host host

Sjukan håller i sig. Feber har snart försvunnit, men nu har hals och öron tagit över.

Jag är förbannat trött på att vara sjuk.

BLÄ

PUBLICERAT 2010-03-30 › KLOCKAN 23:23:00
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› feberfrossa på hög nivå

Puuuh.. vilken dag!
Började redan i natt med rejäla feberattacker.. sen råka jag väcka bobba så att han åkte till jobbet en timme för tidigt. 04:15 for han iväg! Hur nu det gick till när man skulle ställa FRAM klockan. Måste ha ställt fram den två timmar istället för en. Mådde som en pissråtta imorse, skulle öppna i blge så jag kunde inte ringa butiken och säga att jag var sjuk. Och hade inte numret till tjejen som jag skulle öppna med. Fick pallra mig upp och iväg i bilen med feberfrossa. Kämpade på till klockan 16 iaf, det var faktiskt bra gjort. Fick sällskap i bilen hem av Therese, så vi stannade och käkade lite.

Imorgon bär det av till Uppsala på hemligt uppdrag (ber till gudarna att jag mår bättre då) sen tänkte Therese och jag ta en liten shoppingtur. Eller stor, vem vet?!

2 veckor kvar tills utbildningen börjar - jag längtar!!

PUBLICERAT 2010-03-28 › KLOCKAN 18:57:09
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Leksand

Då har man precis återvänt från en sissodär middag på korstäppan. Det var maten som var sådär, sällskapet var toppen som alltid.

Sitter här med samma känsla som jag alltid får när jag kommer hit till Leksand. Det är en känsla av lycka och drömförverkligande. Det är fantastiskt att tillsammans med 28 starka individer berätta och lyssna till framtida drömmar. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan.. Men när det går bra så har du 28 stycken som applåderar, gratulerar och klappar dig på axeln. När det går mindre bra finns det lika många som puschar dig och får dig upp på benen igen.

Jag har alltid varit en sådan person som vill otroligt mycket (Ibland lite för mycket, kanske..) Innerst inne är jag väldigt driven, men ibland när jag är hemma så tappar jag detta. Men när jag kommer hit, får jag träffa världens bästa klass som är precis likadana som mig.

Vi är ett riktigt härligt gäng och nu ska vi kämpa på de sista månaderna MOT vår EXAMEN! Här har jag i alla fall funnit vänner och kontakter för livet, det vet jag.

Imorgon är det möte med Maria och Örjan. Ska diskutera framtid, lia, examensarbete och vad som kommer hända efter skolan. Har mycket på gång, så det känns som om jag har en del att prata om.


Nu ska jag ta atg i lite procenträkning innan Jossan kommer hem från hockeyn.

PUBLICERAT 2010-03-24 › KLOCKAN 20:23:54
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› jag & Mackan




Jag käkar lite frulle imorse i skolan och Jossan skulle dokumentera att vi hade lika tröja. Då uppkom denna vackra bild, som jag gärna delar med er.


Har previs avklarat första dagen med ekonomi, ska strax sticka till kortäppan och käka middag med klassen.

Ha det gott!

PUBLICERAT 2010-03-24 › KLOCKAN 17:20:12
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Ekonomi

Nu ska jag inta sängen.. med ekonomiböckerna som sällskap.. Ingen ro och vila här inte!
Måste förbereda mig för två hårda ekonomidagar i skolan denna vecka. Blir en tuff vecka med jobb & skola hela veckan lång. (suck) Men ibland är det skönt med dessa veckor, för man känner sig så nöjd efteråt.

Fem och en halv månad kvar till examen.. jag LÄNGTAR!

PUBLICERAT 2010-03-22 › KLOCKAN 22:34:25
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› drömmr jag?!

Jag svimmar, jag DÖR! något måste jag göra.. ! Jag ska på arbetsintervju till mitt drömjobb! Nästan glömt bort att jag hade sökt, för jag var så säker att jag inte skulle bli antagen till intervju.. shiiiit!!
OH MY GOOD!!

Mycket som händer nu.. !

Precis klart att jag börjar makeupartistutbildning den 12 april.

 

PUBLICERAT 2010-03-22 › KLOCKAN 17:19:25
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› Vilket pucko..!

Jag var helt säker på att jag var ledig resten av veckan.. men då visade det sig att jag ska jobba hela veckan. Jag förstår inte hur jag missat det? Jag som planerat trevligheter och skulle ha pluggvecka..

 

Och så har idioter hackat sig in på min mailadress och skicka mail till alla.. suck.

 

säger godnatt bara.

PUBLICERAT 2010-03-16 › KLOCKAN 23:26:18
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› skruttnos



Nu blir det en hundfri promenix ute i solen. Saknar skruttisen. Drömde inatt att jag sålde Elvis till någon, vaknade av att jag grät. Usch Usch, det kommer aldrig ske.. !

PUBLICERAT 2010-03-15 › KLOCKAN 10:44:02
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Kalas kalas, askalas!

Godkväll!
Jag kan börja med att berätta att yogan gick bra och det var inte särskilt komplicerade övningar som utfördes. Tackar för att jag åtminstone försetts med ett någolunda bra balanssinne, vilket hjälpte till en del. Det var en annorlunda men säkert väldigt givande träningsform i längden. Trodde att jag kanske skulle bli uttråkad, eftersom lågt tempo och andning hit och dit inte kändes som min grej. Men man blev väldigt avslappnad, så jag kommer att testa på det igen.

Efter yogan var det bara hem och slänga sig i duschen, vid halv 5 kom grabbarna och drack en o annan öl. Själv gjorde jag mig iordning samtidigt som det smuttades på ett glas vin. Vid 6 - tiden gick vi ner till hotellet och gratulerade födelsedagsbarnet i fråga. Kvällen fortsatte med trevlig middag och en del kul folk. Kvällen avslutades med en oäten hamburgare i soffan, segade sig in i sängen med festblåsan och sminket på - trött & nöjd!

Ska försöka få lite ro i kropp och själ och göra klart en uppgift nu.

Adjö.

PUBLICERAT 2010-03-14 › KLOCKAN 21:35:05
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Me and my best friends



Jag saknar er!!

Bilden är tagen ifrån vår spakväll!

PUBLICERAT 2010-03-12 › KLOCKAN 23:34:05
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› sova?

Jag vet inte om kvällen blir så mycket roligare än så här. Man kanske ska gå och sova.. Imorgon ska jag i alla fall prova på yoga. Har varit på det en gång tidigare, men minns inte riktigt vad jag tyckte om det.






Skulle jag göra något dylikt så skulle jag antagligen bli kvar i den här positionen ett bra tag framöver. Morgondagen kan bli spännande..

Godnatt.

PUBLICERAT 2010-03-12 › KLOCKAN 23:32:04
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Hennes & Mauritz

Jajjemen idag har jag jobbat och dagen  bara flög i väg. Allvarligt så känns det som om jag är på jobbet högst 3 timmar även om jag är där i 8. Dagarna blir långa då man sitter och åker fram och tillbaka till Borlänge, men det är riktigt jäkla kul! Men nu ska jag i alla fall ha en ledig helg och det ska bli superskönt. Imorgon blir det 30-års fest och jag känner mig riktigt partysugen.

Jag funderar på att färga håret mörkt. Jag lovade mig själv att aldrig göra det igen, men nu känns det som om håret blivit så slitet. Fast i vilket fall så ska jag vara ljus ett tag till, vill ha lite längre i så fall. Efter sommaren kanske? Vi får se.. !

Var in på peace & loves hemsida, jag blir grymt sugen! I år SKA jag gå, det blir antingem tors-lör eller bara fre-lör. Sommar och festival med bästa brudarna, kan det bli bättre?

PUBLICERAT 2010-03-12 › KLOCKAN 22:54:27
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Makeupstore

Nu har jag i alla fall fixat praktikplats för den kommande LIA-perioden. Det blir makeup store. Jag tror det kommer bli riktigt bra, verkar som jag kommer få vara med på det mesta. Från städning till hur man driver företaget.





Har ju glömt berätta att jag var på KENT i onsdags. Underbara, underbara KENT! Det var riktigt bra, man svävade på moln efteråt. Jocke & grabbarna gjorde det kanonbra!



Nu längtar jag tills torsdag = ledig dag.


Godnatt.

PUBLICERAT 2010-03-09 › KLOCKAN 23:13:25
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Mars 8, 2010

Antar att jag inte har särskilt många läsare kvar med tanke på hur duktig jag är på att skriva. I vilket fall så har jag under denna tid hunnit flytta, nu lever jag samboliv. Och jag älskar det, för att han är helt underbar och jag är jättekär.

Sa upp lägenheten, uppsägningstiden var till juni. Men helt plötsligt var det en tjej som ville ha lägenheten. Fredag ringde gamla byn och frågade om jag kunde vara ute tills på måndag. Tack&bock sa jag till Corneliusgatan och har entrat Malmgatan

Roliga planer på gång, avslöjar mer när det är klart - förvantansfull! 

PUBLICERAT 2010-03-08 › KLOCKAN 23:03:18
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer