› Lördag

Fortsätter med lördagen här, blev nå krångel !

Jag jobbade mellan 11-16:15, när jag kom hem var jag helt slut & jag kunde inte fatta hur jag skulle orka gå ut. Men jag tog mig i kragen, lite mer smink & ett glas vin så var tröttheten som bortblåst. Kvällen började hemma hos Anna på hennes balkong - kulkul! Sedan gick jag och mötte upp Amanda och vi gick hem till Linnea och hennes balkong. Kom iväg lite sent till förfesterna så det blev lite stressigt där i slutet. Men runt halv 11 var vi i alla fall nere på stan och EMD spelade för fullt. Träffa pappa nere på området och han var full i fan & skitrolig. Aja, det hände så mycket hit & dit, men jag hade i alla fall skitkul. Avslutade kvällen med pizza & efterfest ! :)





söndag
Jättemysig dag, har njutit ute i solen & grillat med pappa & Josefine. Firat mors dag med massa godsaker, haft en jätteskön dag helt enkelt!

Nu vet ni vad jag pysslat med ! :)

PUBLICERAT 2009-05-31 › KLOCKAN 21:39:38
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Inge vidare..

... bra uppdatering här på senaste, men det finns bara en förklaring till det. Jag har haft en skitkul & very buisy helg så jag har inte hunnit suttit vid datorn. Denna helg har bestått av jobb & fest !

fredag
Jobbade mellan 10-18, skitkul med mycket folk, humöret var på topp & trion på övre plan var samlad. Efter jobbet var det bara att skynda sig hem, byta kläder & bättra på sminkningen för sen bar det iväg till Elin. Syrran kom hem till mig och så tog vi sällskap. Hos Elin befann sig alla supermysiga tjejer & vi hade en riktigt toppen kväll. Satt på gräsmattan och käka jordgubbar, drack, prata, skratta - myspys! Vid halv 12 drog vi ner på staden gick in i öltälet & härjja loss - som alltid! Jag och syrran tog även en sväng in på trapper, där blev vi bjudna på drinkar & snacka med massa trevligt folk. Vid halv 1 kände jag att jag var tvungen att vandra hemåt, jobb väntades dagen efter!





Tack för en toppen kväll ! :)


PUBLICERAT 2009-05-31 › KLOCKAN 21:24:56
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› hej hallå!

Gudars skymmning vad trött jag har varit idag, icke bra, icke bra! Gick ju upp tidigt för att ta en tur med elvis, men då spöregnade det! Fyyfäään! Men nu på kvällskvisten har solen skinit en stund så jag passade på att gå en tur nu istället och känner mig genast mycket piggare!

Har beställt superduper väder nu till festivalen & om vändersnubbarna talar sanning så verkar det som det kommer bli det också. Fyfasen vad härligt! Ser verkligen fram emot denna helg, jag är laddad till tusen! :) Så nu brudar ska vi ha skitkul i helgen, sådetså!

PUBLICERAT 2009-05-28 › KLOCKAN 21:05:11
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› spinning!

Yeees, vilket härligt spinningpass ! Svetten flödade, haha!
Fick med mig Anna också, alltid trevligt med lite sällskap. Tänkte försöka pallra mig upp i skaplig tid imorgon så man hinner med en långpromenix, sen blir det fest hela helgen & då brukar kalorierna flöda. Men det får dem gäärna, för nu längtar jag verkligen ! :) wiiiiiee!!

Åh, såg ni greys idag? Tårarna rann som sjutton, värsta känsloladdat avsnitt, ujuj!!

PUBLICERAT 2009-05-27 › KLOCKAN 23:02:33
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› fikat för hela slanten!

Heej bloggish!
Denna dag har jag varit på utbildning på jobbet mellan 9-10, efter det blev det fikis med min kära mor och lite shopping! Eller rättare sagt, hon shoppa & jag var rådgivare. Men snyltade i alla fall till mig ett par bikinitrosor från lindex.
Har nyss kommit hem från nordanö, fikat hos jessi & myst med Havanna. Hann även med ett litet besök hos pappsen och det var väl allt !
Ska ta tag i lite matlagning nu, det blir falukorv i ugn med purjo, tomat och mos till. Inte särskilt exklusivt, men det går ner ! :)

Ikväll tänkte jag ge mig på ett spinningpass, härligt att få svettas lite!

Hörs senare!

PUBLICERAT 2009-05-27 › KLOCKAN 15:15:02
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› desperate

ska strax kila över till elin & se på desperate, jag älskar tisdagar & denna underbara serie!

PUBLICERAT 2009-05-26 › KLOCKAN 20:20:01
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› hallå där!

heej hallå!
Var lite tyst här igår, jag veeeet! Men det var jobb mellan 9-18, sen en timmes lift-pass, promenix med hunden & sedan matlagning. Så jag var lite slut helt enkelt.

Imorgon är jag ledig, ska dock på utbildning mellan 9-10. Efter det blir det nog en fika med mammsen & så tänkte jag åka ut till syster & lilla Havanna :)

Kort uppdatering, jag veeeet!

PUBLICERAT 2009-05-26 › KLOCKAN 19:51:22
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Ny vecka

Då var det kväller igen, sneglar lite på söndagsparty medan jag sitter här. Philip & Fredrik är ju så jäkla bäst!
Snart dags för en ny vecka, ny vecka och nya möjligheter - förhoppninsvis! Denna vecka får gärna gå jättefort så det blir karneval/festival, många har sagt det, men jag säger det igen: Det enda festliga som händer i Avesta!!

Blir tidig kväll ikväll, ska till jobbet tidigt och fixa inför annonsen, det gäller att hålla sig vaken när man klättar på den skyhöga stegen !

Godnatt Sverige!

PUBLICERAT 2009-05-24 › KLOCKAN 22:30:17
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Tvätt, depression & promenix !

Hej hallå!
Idag har jag tvättat (som alla andra söndagar) så jäkla skönt när det är gjort ! :)
Annars har jag ägnat större delen av dagen till deprimerande samtal med min kära vän Fredrik. Jag älskar vår hat-kärlek vänskap. Han ringer till mig när han mår dåligt och så berättar han sina problem och sen berättar jag mina. Vips! så mår han genast lite bättre, då han inser att jag kanske har det liiiite sämre än honom...! Vi kan bara inte låta bli att småle när den ene mår dåligt. haha vi är bäst freddan!! :)

Har gått två långpromenader idag med elvis, en själv & en med freddan. Så nu är elvis helt slut & har däckat på mattan här nedanför. Strax ska jag gå över till mammsen & träffa Josefine innan hon åker tillbaka till Leksand. Förhoppningsvis får man sig en kaffekopp där! Efter det blir det lite matlagning & gossip !



Ingen vacker bild, men den enda jag hitta på oss
tillsammans, sorry :p

PUBLICERAT 2009-05-24 › KLOCKAN 16:58:41
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› godkväll

Åh, gud jag är proppmätt (igen) va drygt det är..

Prova jeansen från gina, aningens för trånga! Men jag vägrar skicka tillbaka dem för det finns inga andra storlekar. Men ja ska böja & bända (är det ett ord?!) tills dem sitter som en smäck! I värsta fall får det bli några extra vändor på spinningcykeln till veckan ! :)



Njää, nu ska jag springa ner & kissa med elvis !

BYE BYE!

PUBLICERAT 2009-05-23 › KLOCKAN 22:58:29
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› skön dag..

Nehe, ingen som provat tången, då får jag chansa på att den är bra då ! :)

Idag har jag jobbat, kul kul ! Eller det blev lite segt i slutet för allt folk verkade bege sig hemåt. Sen så har jag varit och käkat sallad med mamma, hiimlans trevligt ! Efter det tog jag & mammsen en fika på hennes balkong. Sen tog jag & Elvis oss en tur till holmen med mickis & Malin, där satt syrran & Jenny o lapade sol ! - mys!

20 % rabatt på skor på euro sko, jag kunde inte motstå dessa sköningar!

PUBLICERAT 2009-05-23 › KLOCKAN 19:33:22
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› lockis !!

Är sugen på att köpa denna snygga lockis, någon som har provat?

Skulle vilja veta om det nå bra ! :)

Fyfasen vilken huvudvärk jag har, drygt !! Blir nog en tidig kväll ikväll.. Ska ut med vovven & kolla ut vad jag ska ha för kläder imorgon..Sen får det nog bli tack & godnatt !

PUBLICERAT 2009-05-22 › KLOCKAN 22:20:06
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› lyx fredag !

Näämen heeej!!
Äntligen party-fredag ! Therese & jag har alltid party-fredag på jobbet, då stylar vi upp oss lite extra & jobbar lite mindre hahah... neeehdå :p Vi vill bara känna lite partykänsla innan man slänger dig i soffan med chipsskålen i högsta hugg ! Har köpt lite dip idag också för att festa till det lite extra. Blev inge godis idag (men jag lovar att det nästan rann dreggel i mungipan när jag gick förbi chokladhyllan!!) jag måste sluta med det innan mina tänder ruttnar. Glömde till & med att köpa cola light och dem som känner mig vet att det INTE händer ofta !

Vi höres senare !! :)

PUBLICERAT 2009-05-22 › KLOCKAN 19:52:47
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› SOS

Tänkte tipsa om en jättebra bodylotion för alla torrisar!

Mjuk & len som en babystjärt !

PUBLICERAT 2009-05-21 › KLOCKAN 22:33:01
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› tyst & lugnt

Heeej !! :)
Då var det kväll igen då, tiden har gått så jäkla fort idag.. Jag skulle gärna vara ledig en dag till.. men, men !! Ingen idè att klaga för det hjälper fan inte någon.
Nu har jag varit & myst lite med Havanna igen, underbara underbara Havanna !! :)

Å, det är så tyst & lugnt här nu, Alice har åkt efter att ha varit här i en månad.. Tror Elvis är riktigt nöjd med att få vara ensam nu. Mattes lilla bebis !! :)


PUBLICERAT 2009-05-21 › KLOCKAN 20:26:53
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Hola!

Idag är det lite knepigt väder sol, moln, grått, fint - bestäm förfan! På dagens planering står långpromenad med hundarna, smörgåstårta & presentutdelning till Havanna i nordanö (morsan har shoppat loss i 9 månader, så vi har en heeeeel del) Undra om hon tänkt på att det kan bli fler barnbarn framöver, det kan bli jäkligt dyrt för henne! Jag har stenkoll på hur mycket hon shoppar för ! haha.

Nä, nu ska jag ta tag i lite disk !

PUBLICERAT 2009-05-21 › KLOCKAN 11:18:29
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Shopping!

Trevlig dag med mamma & syster i borlänge, detta följde med mig hem:



Skor från h&m, pyamas till Havanna h&m, sjal & nagellack från cubus, 2 bodys från gina tricot och så blev det två stycken tandborstmuggar från hemtex - det var alles!

Nu är jag döfattig & längtar till löning!

PUBLICERAT 2009-05-20 › KLOCKAN 20:47:30
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› 2-dagars..

Godkväll!
Har inte mycket på hjärtat just nu.. men blev ledig imorgon för det var "dubbelbokat" med personal.Behöver egentligen pengarna, men nu tänkte jag passa på att göra av med dem istället. (haha) Tänkte åka till kupolen imorgon, nice bajs!

Imorgon tänkte jag sätta fart med träningen igen, nu får det vara nog!!

Åh, det ska bli underbart skönt att vara ledig 2 dagar nu.. ska försöka att vila upp mig lite. Får skäll för att jag aldrig tar det lugnt när jag är ledig, alltid tusen saker att göra. Men så är det!

Godnatt med ER!

PUBLICERAT 2009-05-19 › KLOCKAN 23:34:28
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› snabbt gick det!

Hejsan Hoppsan!

Ursäkta min lilla "miss" här nedanför, haha !
Imorse försov jag mig, jag vaknade klockan 9! Skulle åka till jobbet 20 i !
Så det blev raggardusch, slänga på sig kläder, snabbsminkning, hårbortsning, ut med hundar & frulle på gående fot !

Nää, nu lär jag käka !

PUBLICERAT 2009-05-19 › KLOCKAN 20:42:46
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Dem är så snygga..



... och nu är dem mina !

PUBLICERAT 2009-05-18 › KLOCKAN 22:24:50
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› sötnosen

Fyfan vad trött & seg jag var på jobbet idag, jag hatar att vara trött. Men iofs var det skittråkigt väder (vilket man blir trött av!) och knappt nå folk.. så jag skyller på det !
Hade beställt ett par svarta chinos som jag nyss var och hämta ut, men dem var på tok för tighta över bakdelen så dem får åka tillbaka i påsen igen. Är sugen att beställa dem ljusa håliga jeansen från gina tricot (A, dem som alla har!) men jag har fan inte råd.. 




Är hon inte alldeles underbar?




 

PUBLICERAT 2009-05-18 › KLOCKAN 21:56:33
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› fest i bilder

Lördag
Okey, då ska vi se om jag kan sammanfatta denna smått galna helg - får hoppas på det ! :) Vaknade igår och var skitnervös, tog bilen till leksand och besökte entreprenörskolan. (Fyfasen, vilken mysig skola, går ni i pluggtankar ska ni ha den i åtanke) Väl framme mötte min kära syster upp mig, så fick ju ett extra trevligt bemötande ! Jag hade min intervju först av alla, tyckte den gick sådär.. ! Men det känns okey. Men fick känslan av att dem tyckte jag var lite ung (genomsnittet på utbildningen låg visst på 30 +) Men jag träffa massor med härliga människor & det var jättekul att se skolan.

Efter Leksand bar det av till Västerås för middag & fest med de bästa tjejorna. Jag sammanfattar det kort med: galet, kul, härligt, skojjigt, god mat, donken, eurovision, opera, dans & vin ! Sen får bilderna tala för sig själva!




Oj oj.. vi var duktiga på att ta bilder igår kväll haha. Finns mycket mer, men detta får räcka för idag ! :)

Kort om idag
Var tvungen att ta ett ganska tidigt tåg hem (10:27) för nästa som gick blev försent. Jag & syster åkte till falun och hälsade på vår lilla systerdotter Havanna. Finaste skapelsen någonsin.. ! Äntligen fick jag hålla & pussa lite på henne. hihi! Längtar tills dem får åka hem, så kan man hälsa på oftare ! 

Nu känner man sig ganska så sliten.. så ska nog sova nu, för imorgon väntar jobbet !

BYE! 

PUBLICERAT 2009-05-17 › KLOCKAN 23:12:13
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Vilken HELG!

Hej!
Jag hann verkligen inte uppdatera igår, full spjut hela dagen ! Men ack, så rolig, i både Leksand & Västerås. Jag får skriva mer sen, ska käka lite nu.. Men det lovas info & massa bilder lite senare ! :)



Tillsammans med er, känner jag mig hel..
Tack för en helfestlig kväll i Västerås ! :)

PUBLICERAT 2009-05-17 › KLOCKAN 20:31:40
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› snart godnatt..

Nu tänkte jag alldeles strax gå & lägga mig, känner mig fullproppad i vanlig ordning när det är fredag ! :) Måste ju få min skönhetssömn nu när det händer så mycket imorgon. Längtar verkligen tills imorgon kväll, ska bli så härligt att samla gänget igen. Ingen har roligare än vi ! :)

Nä, ska packa ihop lite grejer jag ska ha med mig imorgon, föna håret & sen anteckna lite och förbereda inför intervjun! Bäst jag sätter fart innan klockan blir för mycket !

GODNATT!

PUBLICERAT 2009-05-15 › KLOCKAN 23:07:12
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Venus Embrace

Nu sitter jag här nyduschad och insmörjd av ett lager brun utan sol. Även invigt min nya rakhyvel som jag köpt idag (uppfräschning på hög nivå!) den var riktigt bra faktiskt ! Så nu är benen hårfria & fina ! haha.

Bästa hyveln !

PUBLICERAT 2009-05-15 › KLOCKAN 22:47:15
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Stiletto

Har provat Maybellines nya Lash Stiletto mascara.

Lätt snyggaste mascaran (ska föreställa en skoklack!) För er som gillar längd är det helt rätt. För oss som gillar allt i ett mascaror (längd, volym, seperera osv. ) ger jag den ett medelbetyg. Plus är att den vårdar fransarna och den blir mycket bättre efter man användt den ett par gånger .

PUBLICERAT 2009-05-15 › KLOCKAN 22:43:12
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› huuuungrig!

Fasen vad hungrig jag är, det bara svider i magen ! Måste ta mig ner till coop och handla, drygt! Daniel är i Säter och förbereder inför morgondagens tatueringsmässa på älvan, han ska tydligen dit med sitt företag. Hade varit kul & kika förbi, men som sagt, very buisy day tomorrow!! Syster Josefine har precis varit och hämtat Alice, så nu blir det bara en hund här över helgen. Ska ju knappt vara hemma så behövde lite hjälp.



soffmys..

PUBLICERAT 2009-05-15 › KLOCKAN 19:54:26
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› nervioso !

Först idag blev jag nervös för min intervju på lördag. Ska på intervju för min utbildning som jag vill gå, var tydligen rätt många som hade sökt. Får verkligen hoppas att det går bra, för på kvällen väntar det ju festligheter i Västerås ! :) Blir ett fasligt åkande denna helg, först Leksand & sen Västerås och på söndag åker jag till Falun för att hälsa på syster & Havanna - mys!

Nu ringde Daniel & sa att kvällens middag snart är serverad (med andra ord, pizzan anländer strax) så lär kila !

häjjdå!

PUBLICERAT 2009-05-14 › KLOCKAN 19:53:33
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› host host

sitter här & hostar som en galning, borde börja fixa mig inför jobbet men råka slöa till här ! Är sjukt trött, skulle bara vilja krypa ner i sängen. Men, men nu blir det ett ryck utan dess like !

CIAO!

PUBLICERAT 2009-05-14 › KLOCKAN 09:40:22
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› HEMMA!

Nyss hemkommen från sthlm, vilken härlig dag jag har haft ! :)
Började med att möta upp Pilla och så gick vi och åt frukost, så kul att få träffa dig ! :)
Kl 10 började min utbildning arbetsmiljö & säkerhet, träffade massor med mysiga h&m tjejer. Utbildningen slutade halv 6, så tog en liten runda i staden med några av tjejerna. Sen mötte jag upp systeryster för lite shopping & en burgare på donken !  Man blir så peppad av att träffa andra medarbetare inom företaget, så jäkla KUL !

Ska nog snart krypa i säng, men först mina två senaste fynd!





Jeansjacka från gina & skor från euro sko !

PUBLICERAT 2009-05-13 › KLOCKAN 22:05:23
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› sthlm

God morgon!
Nu sticker jag iväg till sthlm, så vi höres när jag är hemma ! :)

Blir utbildning o träffa Pilla o syster ! :))

BYE!

PUBLICERAT 2009-05-13 › KLOCKAN 06:13:58
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› inte alltid på topp..

Hej gobitar!
Jag är fortfarande sjuk, totalt värdelöst! Ville verkligen ringa och sjukanmäla mig imorse, men kunde bara inte överge Therese med omhängningen. Nu har vi i alla fall snyggat till "vår" avdelning, snyggast värre ! Jag har däremot inte känt mig snyggast värre idag kan jag säga. Löshåret hängde som ett råttbo, ansiktet var flottigt och huden blekare än blekast. Så snart blir det insmörjning med busan & någon läcker färg på naglarna, jag hatar att känna mig blek & tråkig!

Ursäkta mitt halvt deprimerande inlägg nedanför, men just nu verkar ingenting gå som jag vill. Jag har mycket att tänka på vad gäller privatliv. ekonomi & hur jag ska få tiden att räcka till. Jag har verkligen lärt mig att peppa mig själv i olika situationer, jag tar mig an utmaningar för att bevisa för mig själv att jag kan! Men ibland (som i detta fall då allting känns som det går snett) faller jag tillbaka i mitt gamla mönster. Deppa ihop så fort någonting är emot en, undviker allt som jag inte kan & tycker är svårt, känner mig ful & värdelös.. o jag hatar det!

haha detta måste det vara det längsta inlägg jag någonsin skrivit (och ändå var det ju ej särskilt långt) men just nu känner jag att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst! Men jag återkommer när humöret är bättre och jag toppen igen !
 




såå häääär glad är jag ju oftast ! :)

PUBLICERAT 2009-05-11 › KLOCKAN 20:43:53
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› vem har sagt att livet är lätt?

Fyfan vad jag har mått pissigt idag alltså..

Livet är verkligen ingen dans på rosor.. Även om jag tyckt att det gått lekande lätt för mig ett bra tag, men sen dimper det ner bomb efter bomb över mig. Men jag fixar detta också, det måste jag !

Nä, nu ska jag snora vidare framför gossip !

PUBLICERAT 2009-05-10 › KLOCKAN 19:00:45
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› CHIPPE!

Åh, herregud har vräkt i mig massa chips och dip (okey, josefine du hade rätt, kunde inte hålla mig från chipspåsen haha) o choklad. Jag är helt proppad, legat och snorat i soffan och känt mig helt dåsig. Imorgon lär det bli långpromenad (bara förkylningen tillåter!!) och riktig mat. Har fasen levt på skräpmat den senaste veckan, not good!

PUBLICERAT 2009-05-09 › KLOCKAN 23:39:51
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› looonghair...




...förresten så valde jag att bli långhårig..
men ska nog klippa det snart, haha !

PUBLICERAT 2009-05-09 › KLOCKAN 22:03:47
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› hemma igen.

Heej!
Nu är jag hemma från Falun, men tyvärr kunde vi inte träffa lilla Havanna. Hon ligger på en avdelning för tidigt födda, dit får inte besökare komma in. Men fick i alla fall se en massa bilder och jag började givetvis att stortjuta. Åh, vad jag längtar tills jag ska få hålla i det lilla livet. Jessica & Andreas fick i alla fall massor med presenter, detta fick dem av mig :



PUBLICERAT 2009-05-09 › KLOCKAN 21:38:24
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Träffa knyttet..

Heeej!
Blir bara en snabb uppdatering här, jag har jobbat och nu ska vi åka till Falun och träffa de nyblivna föräldrarna och lilla Havanna .

Har handlat så otroligt söta kläder, får visa bild senare !


v

PUBLICERAT 2009-05-09 › KLOCKAN 15:44:23
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› välkommen

Äntligen kom samtalet..

..Välkommen till världen Havanna !

KRAM
/ världens stoltaste moster..

PUBLICERAT 2009-05-08 › KLOCKAN 11:25:25
KOMMENTERA INLÄGGET 6 st kommentarer




› ring nu!

Det är jobbigt att vänta, jag vill bara att telefonen ska ringa.. !

PUBLICERAT 2009-05-07 › KLOCKAN 22:55:34
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› bloggtorkan..

Heej!
Här har det varit tomt med inlägg ett tag nu, tråkigt nog! Har varit sjuk och det har hänt mindre roliga grejer så humöret har inte varit på topp. Men nu orkar jag inte slösa energi på massa tråkigheter längre, så i`m BACK!
Jag lär fiuxa ihop lite mat nu, men vi hörs!

PUBLICERAT 2009-05-07 › KLOCKAN 19:43:35
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Tredje gången gillt..

HEJ!
Kingen 3 dagar på en vecka, det är ju inte direkt något man skryter om precis ! haha ! Hade egentligen inte tänkt gå ut, men när jag träffa Isabell (som rest i ett halvår) på h&m blev jag på sånt jäkla bra humör, så vinflaskan åkte fram.. igen.. !
Det var skitkul att träffa Isabell & Magda, så jäkla bruna och fräscha ! Och resten av brudarna såklart ! Jag hade visst råkat komma åt någon inställning på kameran så hälften av bilderna blev jätte suddiga, synd nog ! Men några lyckades jag skrapa ihop :





Imorgon är det dags för jobb igen, ska kolla vidare på söndagsparty, sen lär jag ta bort nagellack sen tack & godnatt!

PUBLICERAT 2009-05-03 › KLOCKAN 21:39:36
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Avesta = Boooring!!

Jag är så fruktansvärt trött på Avesta.. Syrran är ju i Sthlm nu och gör praktik, önskar jag kunde joina er!! :) Nä, högst ett år till i denna stad, sen bär det av.. det är mitt mål.

Nää, nu måste jag börja fixa med alla saker jag ska göra innan Therese kommer & sällskapar mig till partyt. Kanske ska chocka en hel värld med att vara i tid?! :)

PUBLICERAT 2009-05-02 › KLOCKAN 17:06:56
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› lite småseg..

Heeeej!
Herregud, vad är detta? Jag känner mig liksom fortfarande bakis, helt sjukt !Sitter här och försöker ladda om inför kvällens festligheter. Isabell & Magda har kommit hem från deras lång-resa, så nu ska dem välkomnas hem med en sjukjäkla fest ! :) Men jag lär erkänna att jag känner mig aningens seg och trött efter jobbet dessutom.. Men vi får se vart kvällen bär !

Skulle precis ut på en långpromenad med hundarna, men då var det givetvis någon som smällde smällare. Alice, syrrans hund är livrädd, så det är omöjligt att få henne att gå framåt. Tänkte vänta ett tag nu och göra ett nytt försök om en liten stund.

hej så länge !

PUBLICERAT 2009-05-02 › KLOCKAN 16:56:08
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› MY PRETTY BAG!


Nu har jag varit och hämtat ut min snygga väska. Den var större än vad jag trodde vilket var skitbra! Med i paketet fanns också svarta träningsbyxor, rosa bikini & ett par solbrillor ! Jag blir lycklig av nya saker.. tihi.

PUBLICERAT 2009-05-01 › KLOCKAN 18:42:23
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› Björn Axen

Jag har funnit en ny liten favorit bland hårprodukter :



BJÖRN AXEN STYLING POWDER
Utmärkt för mycket volym & som torrshampo.

Köpte en liten flaska för att jag ville prova, men nu måste jag införskaffa mig en stor så snart som möjligt.

PUBLICERAT 2009-05-01 › KLOCKAN 17:32:58
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› då var det fest igen ! :)

Heeej lilla bloggen!
Igår var det PARTY! Hade kameran med mig, men den låg kvar i väskan hela kvällen. Så jag har tyvärr inga bilder att bjuda på. Men det var i varje fall en toppenkväll!
Kl 19 mötte jag upp Therese och så gick vi och käka på kungsgatan 4, jättesmarrig buffè !

Efter maten & två glas vin så gick vi vidare till Amanda. Och där var även andra Therese, Linnea & Maria, så det blev lite mer vin och en o annan smirre. Vid halv 11 gick vi ner till kingen & fyfasen vilket härj det blev. jag och Therese hade fria shots i baren (ärligt talat vet jag inte riktigt hur det gick till, men det gäller väl att känna de rätta människorna haha) Prata med Fredrik för ett tag sen och han sa att jag hördes över hela stället, så då kan ni gissa vart min ljudvolym låg !:) Det blev dans, härj & massa, massa skratt !

BYE!

PUBLICERAT 2009-05-01 › KLOCKAN 14:33:17
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer