› läckerbit !


meeeeen, lite snygg han var då !

Helt okey var den, lätt sevärd ! Kanske tyckt den var ännu bättre om inte alla sagt att den var "såååå bra" !

PUBLICERAT 2009-07-31 › KLOCKAN 22:28:30
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› THAI!

Då har jag och syrran (lite spontant sådär) bokat resa till Thailand, 10 januari ger vi oss iväg ! Fan vad jag längtar.. !

Idag
har det varit en grymt skön dag, började med en promenad med syster & hundgänget imorse. Sen åkte vi ner på stan och mötte upp moder för en lunch, det blev pizza buffè! Efter det tog jag en fika med Therese, alltid lika trevligt! Sen åkte vi till nordanö och tog med oss hundarna på en långpromenad i regnet. Åter hemma stod pappa vid grillen och ännu en god måltid väntades. Nu ska strax jag & Jossan kika på Twilight - skön dag!


PUBLICERAT 2009-07-31 › KLOCKAN 19:54:01
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› några ord..

Jag fick ett litet ryck på eftermiddagen idag, långpromenad med hundarna & ett lift pass på det. Jäklarns vilket hårt pass det var idag, var totalt slutkörd och det var så jäkla skönt!

Nu börjar jag längta tillbaka till jobbet litegrann faktiskt, man blir ju aningens rastlös. Men ska se till att njuta av sista veckan och så är jag full av energi när det är dags!

Börjar även att längta till skolan, var i valbo i tisdags och då köpte jag på mig lite skolprylar. Plockade på mig allting i rosa, färgglada pennor och neonfärgade block. Men det slog mig att detta är en så kallad "vuxenutbildning" och att jag förmodligen är bland de yngsta i klassen. Så jag valde ett mer stilrent tema, svart/grått, tänkte att jag skulle försöka dölja min barnsliga sida, åtminstone litegrann . tihi .

Jag känner nu att jag har börjat levt igen, mitt nya liv där bara jag existerar. Det finns inte längre någonting som heter vi.. helt plöstligt ser jag livet från en helt annan vinkel, med helt andra möjligheter. Jag vågar nästan påstå, här & nu, att jag är lycklig.

PUBLICERAT 2009-07-30 › KLOCKAN 22:48:00
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› livet är väl en fest?

Jaha, onsdag igår.. vart tror ni morelius befann sig?! Kingen, givetvis! Hade faktiskt bestämt mig för att vara hemma, gå och träna och känna mig allmänt nyttig. Men ett sms 2 sekunder senare fick mig att ändra planerna för kvällen. (ok, jag är inte särskilt svårövertalad) Det var i alla fall jag och min kära vän & kollega Therese som tog oss an kingen, himlans trevligt som alltid!

Idag har jag hunnit med en promenix med syster, bebis och hundar x 2, känner att det kanske inte blir så många fler knop gjorda idag. Men jag lär ge mig på ett träningspass ikväll, det kan behövas !

hej så länge!

PUBLICERAT 2009-07-30 › KLOCKAN 13:01:34
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Ännu en dag..

Ännu en måndag har passerat, just denna måndag vill jag inte påstå att jag fått mycket gjort. Sov väl till kl 11 och gick ner på stan efter 12 för en fika med Elin. Kände mig som en död sill, fattade inte hur jag kunde vara så trött?! Men tydligen så tyckte någon att det var dags för mig att bli sjuk (igen!), så här sitter jag nu med värkande hals & frussen som fan. Så träningen med Anna blev inställd, gillas INTE! Resten av dagen har spenderats med mor, syster & systerdotter.

Så det blir en tidig kväll ikväll, jag ska orka upp imorgon för att åka till ikea. Tar cykeln in till stan vid 9 och hämtar syrrans bil - det blir fint det !



sötnos!

PUBLICERAT 2009-07-27 › KLOCKAN 22:09:06
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› regn & regn

Hejsan Hoppsan!
Semestern fortsätter och jag njuter som bara den ! :)
I onsdags var det fest för hela slanten, kvällen som skulle tillbringas på kingen i godan ro med ett glas vin, slutade i ren fylla & efterfest natten lång. I like ! Vad är det med sommaren som gör alla så galet festsugna?! Jag vette fan, men kommer i alla fall njuta av sommarens fester ett par veckor till.

Jag har fått lägenhet ! Första september flyttar jag till min lilla lya, tills vidare våldgästar jag pappa & syster ett tag till.

Tänkte ge mig ut på en långpromenad imorse, men givetvis regnade det. Så jag hamnade här istället och nu känner jag mig superseg! Men ska försöka hoppa in i duschen, sen går jag nog över till syster Jessica och senare tror jag det blir fika med Amanda! och ikväll tänkte jag & Jossan hyra film och käka pizza - kan nog bli en nice dag!

Vi höres!

PUBLICERAT 2009-07-24 › KLOCKAN 10:28:46
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Bilder från GALAXY! :)




Lite för-fest i skoga!



Hytt-häng!




Järngänget har visst gjort det igen !!!

PUBLICERAT 2009-07-21 › KLOCKAN 22:47:44
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› GALAXY!

Heeej!!
Fyfasen vilken helg alltså! Helt sinnessjukt  rolig!
Kryssningen slog verkligen allt! Det var skratt, hytt-förfest, vin, massa mat, massa vin, massa efterrätt, det var jollar, det var kapten, det var änglalika bugg-killar, festande personal. galet gäng, det var ramlingar i trapp & på dansgolv, det var shejka rumpa, hytt-efterfest, seriösa samtal, oseriösa samtal, för korta klänningar, sura hyttpassagerare, det var fest till 07:00, det var frukostbuffè (som vi ej ens hade bokat) 05:30, det var....

helt klart den bästa helgen på länge!

TACK !!



Love yà!

PUBLICERAT 2009-07-20 › KLOCKAN 22:17:59
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› helg med bästa brudarna!

TJOOO!
Nu har det gått några dagar igen, livet leker fortfarande bergodalbana med mig. Men nu har jag börjat se en del ljusglimtar och det är oerhört skönt. Jag har lämnat mitt kära axel johnsons för att flytta hem till mitt gamla barndomshem i nordanö. Här lever jag och syster loppan och driver farsan till vansinne! HAHA!

Det är verkligen inte lätt när allt tar slut..

Men just nu är jag uppe i varv för snart drar jag & brudarna till sthlm ! Det väntas kryssning och party hela helgen, fyfasen vad skoj det ska bli!

KRAAM på ER!

PUBLICERAT 2009-07-17 › KLOCKAN 12:23:34
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› allt skiter sig!

Jag förstår INTE!!!
Jag varken vill eller kan förstå, finns det något slut?

BLÄÄÄÄ!!

PUBLICERAT 2009-07-13 › KLOCKAN 23:19:26
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› Kvällarna..

.. är värst!

dags att sova nu, mycket att pyssla med imorgon..

godnatt!

PUBLICERAT 2009-07-13 › KLOCKAN 00:11:09
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› tacksam

Är det inte "lustigt" hur mycket känslor kan styra ens liv.. Ena sekunden vill jag bara falla ihop i ett hörn och grina skiten ur mig och nästa känner jag mig stark och ser en ljus framtid. Kan inte beskriva nog hur lycklig jag är över att min familj, vänner & arbetskamrater har stöttat mig. Det är helt jävla fantastiskt!

Imorgon går flyttlasset till nordanö, ska bli skönt att få en någolunda fast punkt för en tid framöver. Jag har verkligen bott i resväskan de senaste veckorna.

Men igår var det fest, ville ju såklart fira in semestern! Det blev förfest hemma hos Frida för att sedan vandra ner till kingen, där var det fullproppat med folk! Kvällen slutade kanske inte som jag hoppats, men hade skitkul innan & under större delen av kvällen - tack tjejer!! :)
Lägger in lite bilder imorgon.. :)

PUBLICERAT 2009-07-12 › KLOCKAN 23:08:29
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› några ord..

En ynka liten jobbdag till, sen semester.. !
Fasen vad underbart det ska bli, då ska jag ta tag i allt.
Jag ska kämpa, jag ska fixa detta!

PUBLICERAT 2009-07-10 › KLOCKAN 21:47:18
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› jag vet inte varför..

Men vad dålig jag är på att uppdatera här, men det känns inge vidare när jag inte har något kul att dela med mig av. Hela livet känns som en bergodalbana just nu. Jag vaknar med lättnad, jag somnar  i gråt, jag funderar, jag tvekar, jag drömmer, jag tänker.. Hjärnan skriker, kroppen gör ont & hjärtat gråter.

Jag borde packa ihop mina saker, men jag är rädd.
Fullkomligt livrädd.

PUBLICERAT 2009-07-08 › KLOCKAN 21:49:43
KOMMENTERA INLÄGGET 4 st kommentarer




› Lite bilder..

Heeej !!
Ursäkta bloggtorkan, men jag antar att det beror på vädret, trötthet & att livet är lite upp&ner just nu. På sätt & vis känner jag att ja skulle kunna skriva hur mycket som helst, bara för att få skriva av mig..
.. men ja bjussar på några bilder från midsommar istället, bättre sent än aldrig !




PUBLICERAT 2009-07-01 › KLOCKAN 00:23:18
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer