› stressig dag..

Heejsan!
Ursäkta frånvaron, men det har varit full rulle ! Frissan imorse, ut med hundar, fixa mat, diska & åka till Falun och hälsa på syster. Nu är i alla fall min förskräckliga utväxt borta, så jag är lite gladare än vanligt ! :)
men imorgon väntar tandläkaren, usch jag fasar verkligen !! Efter det blir det jobb till kl 4 & sedan väntas det party. Jag är verkligen tokladdad ! hihi.

Nu lär jag kila ut med hundarna, kanske höres senare !

PUBLICERAT 2009-04-29 › KLOCKAN 20:31:40
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› HOT!

Heej godingar!
Idag trodde jag att jag skulle svettas ihjäl på jobbet, fyfasen! Var super varmt i hela plus, jag & Therese körde järnet idag, höll på att svimma ett tag där ! HAHA

Nu sitter jag och väntar på att Elin ska höra av sig, vi ska kila över till Anna med en liten födelsedagspresent. Nu ringde hon !
BYE!

PUBLICERAT 2009-04-27 › KLOCKAN 18:37:27
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› mera fest !

FAASEN vad vi vråla & sjöng ! :)



 BIG head!!!!!

Faan vad trött jag är.. helt slut!
Har gått fram & tillbaka till krylbo, jag, mamma & michaela var där på resturangen & käka. (haha JA, det finns nog bara en) Nä, nu ska jag slänga mig i soffan och vila mig lite !

BYE

PUBLICERAT 2009-04-26 › KLOCKAN 21:39:01
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Lite fest !

Tjoohoo!
Då var det söndag igen då, sitter här med en tallrik fil och sprängande huvudvärk. Igår var det utgång som gällde, riktigt TREVLIGT! :) Det blev älvan, sen kingen, en hamburgare på cityburger och kvällen rundades av med en liten efterfest. Blev bjuden på 3 shots igår, plus att jag köpte en själv så jag var skapligt rund under fötterna när jag traska hemåt. Dem tar som bara den, de små rackarna! haha !

 

PUBLICERAT 2009-04-26 › KLOCKAN 13:54:47
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› fika, shopping & kalas

Hej alla glada!
Vilket HÄRLIGT väder vi har ! :) Har varit på stan med syster Josefine, blev fika & lite shopping ! En kjol, klänning & linne o så lite presenter till äldsta syrran Jessica. Lär snabba på nu för vi ska dit & fika alldeles strax, ryktas det om att vi skulle bli bjudna på pizza också - mums!

Njut av detta härliga väder nu så höres vi senare !

PUBLICERAT 2009-04-25 › KLOCKAN 14:26:03
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› tacokväll !

Heej min kära blogg!
Bjuder på en dagens:

* promenad med hundarna (har syrrans hund fortfarande)

*Jobbat, rätt kul idag, var ganska mycket folk !

* Promenix med Amanda.

* Dagen har nu avslutats med tacos, riktigt mumsigt ! :)

Skulle egentligen ha jobbat imorgon, men jag fick ledigt. Skulle bara fråga chefen om jag skulle kunna sluta lite tidigare imorgon. Men då fråga hon om jag ville varea ledig istället för vi var redan tilräckligt med personal. I vanliga fall hade jag sagt nej, men jag har lite att göra imorgon så det passade faktiskt ganska bra.  Imorgon blir det till att gratta syster som fyllde 29 i torsdags och till kvällen har jag planer på att våldgästa Fredrik med vinflarran i högsta hugg!

Trevlig kväll!

PUBLICERAT 2009-04-24 › KLOCKAN 22:26:53
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› bara trött..

Lite smått irreterad just nu.. men det är onödigt att slösa energi på sådant..

Idag har jag jobbat, hängt undan massor med kläder så jag kan sätta sprätt på min lön imorgon :) Njää, jag måste försöka spara lite nu, så jag har råd med alla festligheter som väntar här framöver.

Nä, jag är trött nu, dålig/tråkig uppdatering idag, ska försöka ta mig i kragen tills imorgon.

hejdå!

PUBLICERAT 2009-04-23 › KLOCKAN 21:28:00
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Rosa ting



Var ju som sagt ner på staden en sväng, det blev fika med Elin, shopping på h&m och så köpte vi en present till Anna. Alltid lika trevligt att umgås med Elin, du är som en liten lyckokick ! :)

Det blev lite rosa shopping för mig idag (syns lite dåligt på bilden) Rosa klänning, linne, 2 par trosor & världens bästa läppglans (Maybelline superstay gloss) har det i rött, men tyckte det var hög tid att införskaffa ett rosa. Rosa som gäller i vår/sommar, så nu har jag skrapat ihop lite ! :)
Just det! beställde tid hos frissan tills nästa vecka också, bye bye utväxt!

Nu på kvällen blev det spinning med bästa Amanda, såå skönt att ha någon att träna med , tack för det ! :)

PUSS PÅ ER!

PUBLICERAT 2009-04-22 › KLOCKAN 20:34:37
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Ledig dag ! :)

Heej bloggis !
Idag var jag uppe med tuppen (för att vara ledig) 08:30, men halvsov från kl 07:00. Drömde en stund, sen vakna jag, drömde, vakna.. (JAAA, ni FATTAR!) Värsta sjuka drömmen, skulle åka utomlands med mina vänner, men typ allt gick åt skogen, alla var jätte sega & det var "hej då party" som spåra ur.. Den ena personen efter den andra ploppade upp.. Jag var alldeles matt när jag väl bestämde mig för att gå upp.

Nu på förmiddagen har jag träffat Fredrik en sväng och varit ut till nordanö och hämtat syrrans hund. Sen har vi varit ute & busat lite :) Nu tänkte jag plocka undan lite här hemma, sen ska jag fixa lite lunch. Efter det ska jag ner på stan, kanske ta en fika och shoppa lite på h&m. Och ikväll väntas spinningen !

PUBLICERAT 2009-04-22 › KLOCKAN 11:57:33
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Plugg till hösten ?!



Nu ni, kära vänner, fiender & bekanta har jag äntligen lyckats fylla i min ansökan + skrivit personligt brev till skolan. Daniel ska bara kopiera lite papper till mig, så imorgon hamnar det i brevlådan. Sen är det bara att vänta & se om man kommer in och efter det bestämma sig om man ska gå eller ej! Just nu lutar det åt att jag vill gå, jag vet att det kommer bli tufft som faasen ! Är ju ledig 2 dagar i veckan och dessa dagar kommer att gå åt till pluggande, så hej då fritid!

PUBLICERAT 2009-04-21 › KLOCKAN 19:53:16
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› dags att komma igång . . !

Godkväll!
Har gått bra på jobbet idag, men herregud vad tiden gick fort .. ! Skulle egentligen varit ledig imorgon, men måste till jobbet & fixa klart allt, så blir ledig på onsdag istället.

Tog en kvällsprommis med Amanda när jag kom hem & sen käka jag och daniel varma mackor. Orkade verkligen inte göra någon mat idag, men det var mumsigt ! :)

Nu ska jag i alla fall försöka komma igång med träningen igen, blir spinning för mig & Amanda på ons, blir fiiint det ! Jag mår inte bra när jag bara latar mig & äter onyttigheter !

hajjdåå!

PUBLICERAT 2009-04-20 › KLOCKAN 21:51:01
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› jag vill ha maaat.. !

Heej bloggen!
Dålig uppdatering idag, ledsen för det !
Jag är hungrig & det är drygt.. buuhuuu!

Idag har jag tvättat & dammsugit, besökt min kära far & blev bjuden på mat och så långpromenad med min älskade vovve. Det var nog min dag det !

Imorgon blir det en kul dag på jobbet (förhoppningsvis!), vi ska hänga om vår avdelning (divided). Tycker om när jag får vara lite kreativ. På lunchen lär jag cykla hem & gå ut med Elvis, brukar vara Daniel som har "lunch-passet", men han ska på kurs imorgon, så jag får fixa det !

PUBLICERAT 2009-04-19 › KLOCKAN 20:54:04
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› telescopic explosion

Har ni sett denna nya mascara som nu börjar infinna sig bland Loreals produkter?


En mascara för att kunna måla varje enskild frans, ska komma åt bättre och ge ett "solfjäder" resultat. Jag är lite skeptiskt, men sminknörd som man är lär man ju självklart prova. Men jag kan säga redan nu, detta är ingen mascara för den som har bråttom på morgnarna :)

PUBLICERAT 2009-04-18 › KLOCKAN 22:55:26
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› grillade burgare

Har haft en jätte trevlig eftermiddag hemma hos syster Jessica. Först var det fika, sen åkte jag & jessi till willys och handlade lite delikatesser så vi grillade hamburgare och gjorde egna pommes. (Med "vi" menar jag mest jessicas sambo Andreas) Jag och 6-åriga Joseph övade sedan in en "circus föreställning" som vi sedan visade upp, mycket lyckat kan jag tro!

Innan det så har jag jobbat, ganska lugnt på staden idag, men tiden gick ganska så fort än då. Vi är ju världens bästa team på övre däck (vi har 2 våningar & jag jobbar på övre) så tiden brukar lätt springa iväg.

Nu känner jag mig lite trött, tror jag ska slänga på teven och kika lite på robinsson. Så får det bli !

BYE!

PUBLICERAT 2009-04-18 › KLOCKAN 19:57:32
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Säg HEEJ,



till mina nya skooor ! :)

Syster Josefine & jag har längat ihjäl oss efter dessa skönheter.
Vi diskutera idag på telefon att detta fick bli de absolut sista skorna (tror aldrig att jag shoppat så mycket skor, som nu) vi köpte.. Men vi vet nog båda två att vi inte kommer kunna hålla det. haha.. !

PUBLICERAT 2009-04-17 › KLOCKAN 22:09:32
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› fredag

Hellooo !
Full rulle idag på jobbet. mycket skratt & flams - love it!
Nu på kvällen har jag varit hemma hos min kära vän Elin som fyller 23 idag ! GRATTIS IGEN :)
Nu sitter jag & småkollar lite på talang, annars händer inte mycket..
Vad gör ni?

PUBLICERAT 2009-04-17 › KLOCKAN 21:27:44
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› godaste sprayen

Mania dreamfix hårspray

Denna spray luktar så underbart gott, jag gråter krokodiltårar nu när min precis har tagit slut.. !

PUBLICERAT 2009-04-16 › KLOCKAN 22:50:50
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Jag borde ju..

Visst är det jobbigt när man har massa saker som ligger & gnager i bakhuvudet som man borde ta tag i!? Just nu känner jag mig riktigt lat, jag tar inte tag i saker, jag tränar inte & det värsta av allt är att jag inte bryr mig särskilt mycket heller. Jag tror att jag har ätit & latat mig så mycket på sistone, att min hjärna helt enkelt inte fungerar som den ska. Nää, detta blir ju absolut ingen gladare av !

PUBLICERAT 2009-04-16 › KLOCKAN 22:47:17
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› TIPS



Har tipsat om denna förut, men gör det igen ! Tror den fortfarande finns till klubb-pris på kicks för 49 kr! kan inte tänka mig att ni hittar någon bättre för detta pris !

PUBLICERAT 2009-04-15 › KLOCKAN 16:35:20
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Lyxproblem

Då var det sista dagen på ledigheten, har varit ledig i 4 dagar och det har väl typ aldrig hänt. Just nu känns det som om jag gärna skulle vara ledig en dag till, men väl på jobbet så kommer jag vara på G igen. Idag har jag inte hunnit gjort så mycket, varit upp till mamma en sväng & sagt hejdå till Jossan som åker tillbaka till leksand idag. Sen har jag fixat lite käk, promenixat med Elvis & nyss var Fredrik här och vi snackade lite skit, som alltid ! :)

Annars så har jag lite hårångest, ena dagen vill jag sätta i massa extension & nästa vill jag klippa mig kort. Detta är lyxproblem utan dess like, så vi lämnar det tycker jag ! haha.

Ska strax ner till coop & möta upp Daniel, lär fylla kylskåpet lite !

Hörs senare !

PUBLICERAT 2009-04-15 › KLOCKAN 16:32:18
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Och så var man hemma..

HAHA vilket jäkla kryssning det blev ! Vi dansade som tokar, sjöng karaoke, snacka med Håkan, blev besatta av Linda Bengtzing, blev utskämda av pappsen flera ggr om, träffa en ny vän som hette Harry, käka skitgod mat och drinkarna flödade.. och nu...

..är det skönt att vara hemma :)








PAAAARTY PAAAARTY !!

PUBLICERAT 2009-04-14 › KLOCKAN 19:41:20
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Cindrella, here I come !

Tjoo flöjt !
Har precis gått upp, ska hoppa in i duschen & sen ut med Elvis. Sedan lär man väl fixa till sig lite inför kryssningen, bussen går vid 12, fasen vad skönt det ska bli att komma bort lite. Men det verkar som om vädret sviker oss idag, hade tänkt mig en liten cider i solen innan vi for. Syrran ska visst mest hänga med Håkan & Jan-Tore, men jag ska försöka att få henne att umgås lite med mig också ! :)  Men, men.. Vi hörs imorgon kväll, kameran hänger givetvis med så jag hoppas på lite galna bildbevis!

Tjooo hej !

PUBLICERAT 2009-04-13 › KLOCKAN 08:47:21
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› rubrik ?

Hej hallå kära dagbok !!

dagens
Har varit i falun med syster och kollat till bäääbisen, längtar nu! Kommer bli världens stoltaste moster :) När vi kom hem hämtade jag elvis & åkte ut till nordanö och käka lite med syrrorna. Hundarna har busat som tokar så nu är Elvis totalt slut.

Måste ju visa en bild på min snygga t-shirt som Daniel tryckt till mig. Deras klädmärke heter O.S.A.L, så ni får hålla utikik efter det ! :)

PUBLICERAT 2009-04-12 › KLOCKAN 16:45:30
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Påskafton i nordanö

hejsan!
Knasigt det kändes att gå upp och jobba imorse, det var liksom söndag i min skalle. Man blir lite förvirrad a dessa röda dagar. Efter jobbet gick jag och hämtade syrran, sen åkte vi till pappsen i nordanö & åt världens godaste påskmiddag ! :) Hade lite planer på att gå ut, men jag blev kvar där ute så länge så det var ingen idè. Pratade massa gamla minnen, skrattade & härjjade..  Men lika bra var väl det, för kl 9 imorgon ska jag åka med storasyster till falun.

Nää, lite kvälls-pissning med elvis & så tackar jag för mig!

CIAO!

PUBLICERAT 2009-04-11 › KLOCKAN 22:00:06
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› kvällsmål !

Häjj!
Nu börjar jag bli lite beroende av min lilla blogg, ganska skönt att skriva av sig då & då. Har inte haft nå batterier till kameran så det har blivit lite dåligt med bilder, men jag ska fixa det! Just nu håller jag på att lagar till lite kvällsmat, kycklingpaj som står i ugnen.. det blev lite senare än vad jag tänkt.

ska kolla till den, så den ej blir bränd !

BYE

PUBLICERAT 2009-04-10 › KLOCKAN 21:25:11
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› 4 år !

Heeej allihopa!
Här har det varit lite dött, var så trött efter jobbet igår så jag orkade typ inte göra någonting. Men igår när jag kom hem stod det rosor på bordet, ett jätte stort påskägg & ett gulligt kort. Fick det av Daniel för vi har varit tillsammans i 4 år. Sen bjöd jag han på mat & så blev det soffan för resten av kvällen.

Nu har jag precis kommit hem från syster Michaela, vi har varit där och fikat, jag, jossan, mamma & morbror. Himlans trevligt ! :) Snart kommer Therese hit och det är ju himlans trevligt det med !

Ha det gott !


Bjuder på denna snygga bild på mig, Daniel & världens största hatt ! :) haha
Grekland - 08

PUBLICERAT 2009-04-10 › KLOCKAN 18:00:55
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› coolt kort eller svallande långt ?

Slår man upp Madelene Morelius i ordboken skulle jag tippa på att det står typ såhär: " En fikagalen person eller varelse, med en ljudvolym högre än dem flesta, med ett beroende av att hela tiden förändras". Jag är sååå sugen på att göra någonting nytt med håret. Jag älskar Josefin crafoords frilla på denna bilden:



skulle detta vara någonting för mig ?!






Eller sätta i mer extensions (har ju litegrann i nu!!) och få ett riktigt svall. Men och andra sidan är det ju skönare med kort på sommaren. Aja, vi får se.. någonting blir det i alla fall, jag älskar att prova på nya frillor ! :)


Vad tycker ni ?? :)

PUBLICERAT 2009-04-08 › KLOCKAN 21:06:21
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› morelius x 2 goes viking line

Då har ännu en härlig dag passerat, allting känns så bra just nu..

Jaha, då ska man iväg på kryssning då.. jag, syster josefine & pappsen.. det kan aldrig sluta väl, det kan jag lova ! haha.

PUBLICERAT 2009-04-07 › KLOCKAN 21:45:22
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› glass :)

Dagens

Började dagen med en långpromenad med världens bästa vovvsing, supermysigt! Efter det tog jag tag i lite disk och plockade lite i lägenheten (välbehövligt!). Efter det åkte jag och Daniel till coop och handlade lite smått och till vetrinären o köpte ett nytt hundfoder. Vi passade även på att mumsa i oss varsin glass, daimstrut (favvisen!). Sedan for vi hem och slängde ihop lite våfflor, ingen av oss orkade särksilt mycket för vi var så mätta efter glassen. Så fick lov att slänga det mesta.. haha va onödigt!

Har nyss kommit hem från den utlovade fikan, dem som fick ta sig an mig och mitt fikaberoende idag var mamma, Jessica & Mickis (syrrorna) Jessicas sambo Andreas och lilla Joseph.

Nu är jag så där onödigt mätt igen så jag lär nog gå ut på promenad så jag kan andas igen !

BYE!

PUBLICERAT 2009-04-07 › KLOCKAN 18:06:07
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› tiden går fort..

Hej, hallå alla glada !
Denna måndag har gått fort som bara den, men det gör inte så mycket för imorgon är jag ledig. Då lär jag ta tag i lite städning & sen tänker jag belöna mig med en fika på staden. Fika är ett måste när man är ledig, sådetså!

Usch, har inte tagit tag i att skriva en ansökan än, kanske imorgon ?

Näe, nu ska jag hoppa in i duschen, tänkte passa på att peela mig lite ! 

trevlig kväll !

PUBLICERAT 2009-04-06 › KLOCKAN 22:19:14
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› VÅÅÅÅR!!

Lite häärliga vårkläder från H&M :

PUBLICERAT 2009-04-06 › KLOCKAN 21:30:10
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› Hello!

Guuud, vad härligt det var med ett träningspass, Therese & jag hade så ont i bena efteråt att vi med nöd & näppe tog oss hem. Efter det blev det en promenix med Elvis, sista biten tog alla mina krafter slut och jag blev döhungrig. Men det har jag ordnat till nu, genom att vräka i mig chokladbitar som var kvar sen gårdagens smaskigheter. Alltså, jag måste få slut på detta chokladberoende nu haha.

Tänkte fixa ihop lite käk nu, blir storkok så man får ihop lite matlådor också. Och det är väl typ det tråkigaste som finns, att fixa matlådor! Nej. vet du vad, nu ska jag sätta lite fart !

BYE!

PUBLICERAT 2009-04-05 › KLOCKAN 18:31:05
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› söndag = ångest ?

Goddagens!
Då var söndagen här, varje söndag brukar jag vakna med lite smått ångest (har jag varit ut, brukar det vara huvudvärk + ångest haha) jag vet inte riktigt varför. Söndagar är ju en sådan dag då man oftast inte har så mycket planerat och jag måste ha saker att göra, annars blir jag knäpp! Söndagar är också en sådan dag då jag har lagt in alla tråkigheter på schemat, som jag inte orkat/hunnit tidigare i veckan. Så som tvättning, städning osv..
- " oj, fan det behövs verkligen dammsugas!! Aja, det hinner jag på söndag"
- "Shiiit vad mycket disk!! Aja, det hinner jag på söndag"
Men när söndagen väl är här så vill jag inte alls göra alla dessa tråkigheter, då vill jag göra saker som jag tycker är roligt..
haha, jag är lite knäpp !

Jag har iaf lyckats fått in lite planer denna dag !

Började med att tvätta, har tvättstuga varje söndag så jag var tvungen! Men Daniel var iaf ledig idag så vi kunde hjälpas åt :)
Strax ska jag kila över till mammsen & käka lite lunch och så var jag iväg till hemköp & köpte lite efterrätt som jag tänkte vi kunde mumsa på.
15:30 ska jag iväg på ett pass "lift it" med Therese, skoj, skoj!
Jao, sen är det ju gossip kl 19 & sen kanske det blir någon film och en o annan ostkrok.

Just det! Har ju en viktig sak att ta tag i, som jag har skjutit upp hur länge som helst. Ska skicka in en ansökan till en utbildning som går i höst. Och jag är i valet & kvalet hur jag vill göra med detta! Men jag känner att det är bättre att jag söker iaf, så jag inte ångrar mig senare..

Nu ska jag ut med elvis, höres senare !

PUBLICERAT 2009-04-05 › KLOCKAN 13:16:58
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Snask & Robinsson

Hejsan svejsan!
Nu sitter jag här & väntar på att Therese ska komma hit, vi tänkte ta en promenad innan solen går ner för dagen. Sen blir det nog robinsson & lite snask kan jag tänka mig!
Hade inte mycker mer på hjärtat för tillfället, trevlig kväll allesammans !



PUBLICERAT 2009-04-04 › KLOCKAN 18:20:34
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› underbart

Helloo!
Jag kan bara inte sluta tjata om detta underbara väder, jag känner mig just nu som världens lyckligaaste människa. Om det beror på solen eller på någonting annat vet jag inte, men allting känns så lätt & enkelt just nu.
Vad är vardagsproblem?

PUBLICERAT 2009-04-04 › KLOCKAN 16:56:47
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Maybelline mineral foundation

 Har provat maybelline mineral foundation i puderform, tycker ju att deras flytande är super! Jag tycker denna är lika bra som loreals (har dock inte hunnit prova så mycket än) men minus är att borsten är väldigt liten. Jag vill ha rejäla borstar! men absolut värd att prova för den som känner för det.

Finns till extra pris på h&m just nu, skynda fynda!

PUBLICERAT 2009-04-03 › KLOCKAN 22:59:55
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› gotte-fredag!

Heeej !
Ledsen för lite dålig uppdatering, min kära sambo satt här och ockuperade datorn hela dagen igår.
Men vilket härligt väder vi har haft dessa dagar ! :) helt underbart, perfekt väder för långpromenader med min lilla vovvsing.

Fasen vad kul det var på jobbet idag, jag tror jag skrattade mig igenom hela dagen. Det gick helt enkelt inte att sluta.. Sådana dagar gillar jag ! Har smällt i mig massor med choklad idag, gick och köpte massa chockladbitar för våran "dricks" (vilket bestod av 50-öringar som folk inte vill ha) + att det var fika-fredag, så Martin hade bakat chokladkaka, mums!

Nu på kvällen har jag & Daniel ätit hemmagjord pizza, så nu är jag så proppad att jag snart svimmar av.
- Jag älskar fredagar!

PUBLICERAT 2009-04-03 › KLOCKAN 22:54:47
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Underbar dag!

Vilken härlig dag jag har haft idag :)

* Varit ute & busat med elvis
* Elin har varit här & fikat, satt på balkongen med varsin kaffekopp & bara njöt av solen.
* Promenix med Elin & Anna
* Varit & käkat med de ovannämnda.
* spinningpass

En superbra & skön dag helt enkelt.. Nu längtar jag verkligen till sommaren & mina 4 veckor semester, det ska bli helt underbart skönt ! :)

PUBLICERAT 2009-04-01 › KLOCKAN 20:13:06
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer