› Lördag

Hejsan hoppsan!
Lördag & jag är ledig, underbart!
Ska strax ner på stan & fika med Amanda, så vi hörs senare !

PUBLICERAT 2009-02-28 › KLOCKAN 12:50:50
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› Hemmakväll..

Åh, jag är helt slut.. tuff dag på jobbet, tuff vecka, så nu känner jag verkligen att jag gjort mig förtjänt av en ledig helg. Jag har ägnat kvällen i soffan framför Lets Dance (hejja Laila!!) i min ensamhet. Daniel är på fest någonstans, men själv orkade jag helt enkelt inte styra upp några planer inför kvällen. Ibland är det bara så jäkla skönt att vara själv. Det händer inte så ofta, så jag tar vara på tillfällena.

Har smaskat i mig ostbågar & popcorn (och en o annan chokladbit) det är så gott!

Har även ägnat någon timme till PS, försöker lära mig själv lite. Har icke använt det sen gymnasiet (gick medieprogrammet) men kommer dock inte ihåg så mycket. Aja, det tar väl sin tid gissar jag.

Har också fyndat ett par jeans idag på jeanskampanjen (nice!)

mumsi

PUBLICERAT 2009-02-27 › KLOCKAN 23:26:42
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Hårstyling



Fyndade lite hårvårdsprodukter på kicks idag. Shampo, balsam, glansspray & saltvattenspray.
Har inte provat märket tidigare, men bloggar givetvis om resultatet när jag provat.

Någon annan som provat kanske?

PUBLICERAT 2009-02-26 › KLOCKAN 20:18:20
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› Ännu en dag..

Godkväll!
Idag har jag jobbat, jäklar vad stressigt vi haft det, men det är bara roligt ! :) Sen tog jag en sväng med lilla Elvis & nu har jag precis slängt ihop en lasange som står i ugnen. Herregud, det blir alltid mat så sent här hemma. Men det är väl så handelstider är antar jag.

Tvingade ner Daniel (min kära sambo) till H&M för att prova jeans idag. Ville köpa ett par åt honom i sen alla hjärtans dag present. Fick biljett till Bruce Springsteen av honom, så det kändes lite fjuttigt med mitt "alla hjärtans dag" - kort som jag gav honom. haha. Men vi hitta ett par iaf & en snygg sjal till. Jag tror han blev nöjd :)


Imorse kände jag för lite smink, det blev mascara, rouge & röda läppar. (läpparna var rödare i verkligheten)
Det är snyggt med färg på läpparna !


PUBLICERAT 2009-02-26 › KLOCKAN 20:15:30
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Helt slut...

Herregud, jag är helt slut, vilken dag vi hade på jobbet ! Men i imorgon startar vår jeanskampanj, så kom in & fynda lite jeans vettja :) Efter jobbet var jag & käka med mamma o systrar (inte jossi, för hon är i leksand, saknar dig på hemtex!)

Usch känner mig riktigt onyttig, först hamburgare & pommes & sen gick jag in på coop och jag kunde  bara INTE gå förbi ett gäng smarriga krämbullar som skrek "ät mig". Min stora last här i livet, fikabröd, skulle kunna äta hur mycket som helst. Men fika är ju det bästa som finns, älskar att sitta & fika i timmar med tjejkompisarna. Men kanske borde sluta proppa i mig så mycket när jag är hemma haha.

Nu längtar jag till klockan blir 21 ! :)

PUBLICERAT 2009-02-25 › KLOCKAN 20:25:56
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Pannkakor i stora lass !

Hej alla glada!
Idag har jag jobbat, full rulle var det. Ganska mycket folk med tanke på att det är dagen innan löning. (För dem flesta) Men iofs, har man pengar kvar så brukar man ju passa på att handla upp dem innan kontot fylls på igen :)

Sitter här & är fullproppad av pannkakor, har nog aldrig stekt så många pannkakor i hela mitt liv. Trodde ett tag att brandlarmet skulle gå, för det osa som inåt helvete. Nu tänkte jag slänga mig i soffan och spendera resten av kvällen där (underbart!) Imorgon börjar jag jobba 9, inventering & så ska vi hänga om. Så då gäller det att vara pigg & utvilad när man ska plocka fram sin kreativa sida ! :) Bjuder på en liten bild, innan jag stack iväg till jobbet imorse.


PUBLICERAT 2009-02-24 › KLOCKAN 20:09:21
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› Godmorgon!

Då var det tisdag, ganska meningslös dag så här i början på veckan. Men jag är glad, vaknade pigg & utvilad med aningens träningsvärk från gårdagens träningspass. (så där lagomt, så man känner sig duktig.. inte, vad fan har jag gjort? "kommer inte ur sängen" träningsvärken)

Idag väntas det jobb i vanlig ordning, vi har mycket att göra denna vecka. Men det tycker jag bara är roligt! Jag är så jäkla rastlös, så vill helst att det ska hända saker precis hela tiden. Och som tur är har jag ju ett jobb som oftast är roligt, lite halvstressigt & med mycket saker att göra. Fast det märks ju att folk inte har så mycket klirr i plånböckerna just nu. Tur att det fylls på imorgon - jag läängtar!

Nää, nu ska jag traska ut med min lilla vovvsing, sen fixa morgonfrippan (ni skulle se den!!) sen är det dags att sticka iväg till jobbet.

HA en bra dag !

PUBLICERAT 2009-02-24 › KLOCKAN 08:34:19
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Färgningsdags !




Iikväll tänkte jag ta tag i lite brynfärgning. Man känner sig så mycket fräschare bara man får lite färg på brynen. Jag rekomenderar depends frans/bryn färgning.

+ Jag tycker färgen blir bra & resultatet håller länge


Depend frans/bryn färg, brun/svart

Nej, nu ska jagh poppa lite popcorn inför beck filmen. Sen får det bli lite färgning i någon paus.
Trevlig kväll :)

PUBLICERAT 2009-02-22 › KLOCKAN 20:58:09
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› Leksand, bakning & hundmys

Oj, oj jag som skulle gå ut hårt med bloggandet. haha. Men har haft fullt upp idag, så har ej hunnit slå mig ner vid datorn tidigare. Tog mig en långpromenad med hundarna imorse, sen skjutsa jag syster Josefine till Leksand. Sedan har jag flängt & farit lite överallt. Kom hem & bakade en liten paj som jag har bjudit min kära mor & andra syster Jessica på.


mums :)


Här ser ni min älskade lilla skatt & hans "tjej" Alice :)


PUBLICERAT 2009-02-22 › KLOCKAN 20:44:03
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› Välkommen

Nu har min gulliga vän Amanda fixat till denna blogg. Så nu kan ni nog förvänta er en del inlägg här framöver. Det är skönt att ha någonstans att skriva av sig. Även om denna blogg främst kommer att handla om skönhet, kommer ni ändå att få ta del av min livshistoria, vardag, drömmar & framtid. Och hur intressant det är, det får ni avgöra.

PUBLICERAT 2009-02-22 › KLOCKAN 00:48:00
KOMMENTERA INLÄGGET 4 st kommentarer