› seeeeg

Vilken jäkla seg måndag det har varit, jag har varit fruktansvärt seg hela dagen. Kände mig nere på jobbet och inte alls på hugget. Har iofs haft ont i halsen idag, så jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Det har jag inte tid med! Lär försöka skriva lite på en uppgift innan jag ska sova. Vill upp i tid och promenixa med Elvis, som jag har hämtat hem idag. Så nu är det livat på corneliusgatan igen!

BYE!

PUBLICERAT 2009-09-28 › KLOCKAN 23:23:49
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Feeest!!

Vilken härlig helg det har varit ! :) I fredags var jag & Anna på burning duck och käka god mat, efterrätt & drack vin. Efter det blev det en vända på kingen, tänkte gå hem tidigt, men morelius ramlade ut efter 1 ändå. (Ett antal shottar, vinglas & drink senare) Men vi hade jättetrevligt, tack Anna!

Igår var det Johannes 30-årsfest, det var riktigt trevligt. Träffa lite nytt folk och lära känna annat folk lite bättre. Mycket skratt, med lekar, skojj och god mat, vad mer kan man begära?

Så idag har man mått lite sämre, men jag och M har käkat pizza och degat i soffan hela dagen. Så det har inte varit så tokigt ändå. Ska strax ner och hämta tvätten, sen tänkte jag ta tag i lite pluggning. Imorgon väntas jobb igen.. helgerna går för fort!

Ha det gött!

 

PUBLICERAT 2009-09-27 › KLOCKAN 19:28:03
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› hemma!!

Då var man åter hemma i Avesta, med ny energi och ny inspiration. Fasen vad  glad jag är att jag inte gick denna utbildning förra året, jag hade inte varit mogen för det. Nu kan jag ta till mig allting på ett annat sätt, mitt självförtroende är mycket starkare och jag tror mer på mig själv nu än för ett år sen.

Även idag har det varit en kanondag! En föreläsning om självkänska och personlig utveckling. Tycker sånt är så jäkla intressant. och en föreläsning om säkerhet i butik - mycket intressant!

ska skriva klart uppgiften nu och sen blir det nog käk!

BYE

PUBLICERAT 2009-09-24 › KLOCKAN 18:01:50
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› En stuga i Leksand

Då befinner man sig i en stuga i Leksand, fick inget boende på vandrarhemmet denna gång. Så nu är jag hemma i jossans & mickis stuga, så imorgon väntar en rejäl promenad bort till skolan. Men det kan bli ganska så skönt, bara vädret är okey.

En fullspäckad dag har det varit, började med att gå laget runt och berätta om vad som har hänt sen sist. Hälsade två nya klasskompisar välkomna, som inte kunde vara med sist. Det är så jäkla kul och inspirerande att lyssna på alla, men blir pepp som fan! Annars har dagen erbjudit övningar i företagsekonomi, grupparbeten, redovisningar och en avslutande middag. Det är helt underbart att komma hit till Leksand och få skratta tillsammans med klasskompisarna.

haft möte med vår mentor idag också, fick jättebra feedback och bra tips - så är supernöjd!

Jag är helt slut efter denna intensiva dag, så nu ska jag göra mig klar för att hoppa i säng & börja med en uppgift som ska vara inlämnad imorgon. (plugg plugg plugg)

Ha det gott!

PUBLICERAT 2009-09-23 › KLOCKAN 21:21:54
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› tiden räcker inte till..

Borde egnetligen sova nu med tanke på att jag ska gå upp 06:00 imorgon bitti för att spendera 2 tuffa dagar i Leksand. Blir väldigt intensivt, från morgon till kväll. Men jag längtar efter att få träffa mina klasskamrater igen, fasen vilket gäng, den ena är galnare än den andra.

Jag måste försöka få ihop mina dagar bättre, tiden räcker inte till. Jag hinner inte plugga så mycket som jag egentligen vill och borde. Vill ju ge allt det här året, jag vill ju gå ut med högsta betyg juh! Jag ska försöka ta till mig av vad en föreläsare sa förra gången i Leksand. gav massa bra tips på hur man ska få sin tid att räcka till. Men det är svårt, är ju oftast inte hemma förrän halv 7 på kvällen. Och efter det vill man hinna med och träna, träffa vänner, ut med hunden osv. Men ska försöka få ett effektivare arbetssätt när jag är hemma igen. Åter fylld av massor med positiv energi från mina härliga klasskamrater.

Idag har jag jobbat och efter det var jag på bio, "flickan som lekte med elden!". Tappade givetvis ur hälften av mina popcorn på golvet, så skämdes lite när jag gick därifrån. Jag tycket den var väldigt bra, men första var helt klart bättre.

Idag har jag även lämnat godbiten till husse, saknar han redan. Min lilla skatt v

GODNATT!

PUBLICERAT 2009-09-22 › KLOCKAN 23:53:07
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› ROLL ON!!

GODKVÄLL!
Så var denna helg slut, jag som hade tänkt bli klar med alla uppgifter denna helg. Men har endast gjort 1/3, not good! men jag fixar det, klaaart jag gör!

Förresten har ni sett den nya foundation från Loreal, jag & Therese skrämde antagligen livet ur vår prya för att vi blev så farcinerade. (De som känner mig vet att jag kan vara ganska högljudd, men när jag & Therese sätter igång är det utan gränser)

 



Vad tror ni? denna lilla sköning kommer iaf finnas i min sminkväska inom kort. Nu kär vi målarfirma på morgonen !

PUBLICERAT 2009-09-20 › KLOCKAN 21:21:11
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› denna dag

Godkväll alla festprissar & kvällspigga!
Ligger i sängen hemma i kojjan och ska snart se till att sova. Tänkte mig en effektiv dag med städning, tvätt, plugg & träning. Vi får se hur det går med den saken, men jag har en plan. Dagen till ära har jag som sagt jobbat, hundpromenerat, haft tjejkväll med Anna med pizza & hårfärgning. Jag har dock INTE pluggat som det var tänkt, tur att det alltid kommer en ny dag.

Kikat igenom höstkatalogen för h&m, jävlars vad mycket snyggt! skitsnygga jeans på divided, hoppas vi får dem isf hamnar dem hemma hos mig direkt. I annat fall kanske jag klickar hem dem ändå.

 

godnatt!

PUBLICERAT 2009-09-20 › KLOCKAN 00:41:58
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Ny dag

Godmorgon!
Då var det lördag och en ny dag ligger framför en. Ska strax iväg för att tjäna in brödfödan på h&m, blir jobb till 15:15. Alltså fasen vad skönt det är att aldrig behöva ha ångest när man går till jobbet, det är ju så jäkla kul! Har haft jobb där det vridit sig i magen av blotta tanken att gå dit. Inte för att jag studsar av glädje när klockan ringer på en lördagmorgon för att få gå och jobba, men väl uppe och igång känns det helt ok. och som det är idag, lär man vara tacksam över att man har ett jobb överhuvudtaget.

Det var bara det jag tänkte säga !

HEJ & HÅ!

PUBLICERAT 2009-09-19 › KLOCKAN 08:33:34
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› d va d!

idag har jag tokpluggat! Men nu är jag klar med det jag måste vara klar med, känns skönt!
Annars har hunden fått sitt och fika med familjen.. !

Ska sova nu, proemenix imorgon bitti, sen jobba,

BYE!

PUBLICERAT 2009-09-18 › KLOCKAN 23:22:27
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› ISADORA

Jag har aldrig varit jätte förtjust i isadoras mascaror, men nu tror jag faktiskt att jag har hittat en ny favvis !

Flashy curl - finns till kampanjpris på h&m

PUBLICERAT 2009-09-16 › KLOCKAN 20:36:30
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› En ledig dag.

Heeej!
Jag är på superbra humör, precis varit på spinningpass och svetten rann kan jag lova! Innan passet var jag riktigt effektiv med pluggandet, har mycket kvar, men det känns bra.
Idag har jag fikat/lunchat med marris & Therese - väldans trevligt!
En riktigt bra dag alltså !

Ännu bättre blir den ju när man har små fjärilar som känns inne i magen..

Tycker om dig M.

PUBLICERAT 2009-09-16 › KLOCKAN 20:29:01
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› strax jobbet

God morgon!
Har varit vaken ett antal timmar nu, var hos tandläkaren imorse och givetvis hade jag hål. Men "bara" ett som tur var.. tandsköterskan bara "neeeej det var hål". Tror hon tycker lite synd om mig, beklagar mig alltid över hur duktigt jag sköter mina tänder men ÄNDÅ får jag hål.

Börjar jobba kl 11, lyssnar på muse & bara softar lite nu fram tills dess att jag ska gå.

Ringde ett samtal imorse och det blev väl inte lika positivt som jag tänkt. Förr hade jag typ brytit halvt ihop och hela dagen hade blivit förstörd, men nu kan jag bara rycka på axlarna och tänka att det finns fler chanser. Det är faktiskt riktigt skönt, det går framåt - tackar för det!!

Hörs senare!

PUBLICERAT 2009-09-14 › KLOCKAN 10:09:45
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Nöjd med helgen..

Vilken härlig helg jag har haft! :)
Igår blev det inge tai utan mamma ringde och bjöd mig & Jossan på mat - mumsmums!! Sen gick jag hem och fixade iordning mig inför kvällens festligheter. Vid 7-tiden dök Therese upp och därefter kom andra Therese och sist (men inte minst) kom Fredrik & Tomas. Under kvällen dök även gamle farsgubben upp och gjorde låda. Blev en trevlig kväll med alldeles för många lakritsshots och vinglas, men kul var det! Blev en snabbvända på kingen och sen gick vi vidare till trapper, där blev det fotbollsspel, drinkar, dans & sjujäkla masssa skratt.

Kvällen fortsatte mot rutbo för en lite efterfest som avslutades vid halv 7 snåret imorse. Så idag har man varit lite mör kan jag säga. Men har haft en super trevlig eftermiddag/kväll, blev mcdonalds besök, kikade på bruno & bara snacka massa skit.

Imorgon väntas tandläkaren kl 8 usch jag vill INTE!

PUBLICERAT 2009-09-13 › KLOCKAN 21:45:49
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Tjooo!

Hej hallåå!
Lördag idag och jag är ledig, det är grrreeat!

Tänkte hinna göra massor idag, men nu har jag fastnat här och känner mig jättetrött och seg! Men ska väl försöka med ett ryck inom snar framtid. Idag väntas det festligheter här på corneliusgatan, trevligt värre! Kommer hit lite folk så tänkte försöka röjja upp och packa in saker i gaderoberna. Just nu ligger mina kläder i diverese påsar & väskor utspridda i min lilla lya. Jag känner att jag nog kommer att trivas här, nu börjar det känna som "hemma".

Jag ska försöka plugga lite idag också, känns verkligen superbra med denna utbildning. Jag är otroligt taggad. Nästa år kanske det även blir lite spännande planer med h&m, jag kanske får möjlighet att komma ifrån Avesta ett tag iaf, men mer säger jag inte förrän det är klart!

Nej, nu ska jag ta tag i detta, sen ska jag och jossan käka tai - mums!

BYE

PUBLICERAT 2009-09-12 › KLOCKAN 12:17:38
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Pluggar..

Blir alldeles uppe i mitt pluggande, timmarna bara svävar iväg. Men nu tänkte jag ge mig för idag. Hade egentligen planerat att hunnit längre än vad jag gjort, så det blir troligen en sen kväll imorgon. Men kan tänka mig att de sista uppgifterna går fortare att göra.

Annars rullar det bara på, jobb & plugg tar upp det mesta av tiden. Eller njaaaa, ljög lite.. !

Tack för mig..

Trök.

PUBLICERAT 2009-09-09 › KLOCKAN 21:47:45
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› 3 underbara

Har haft tre helt fantastiska dagar i Leksand, på entreprenörskolan med utbildningen "Affärsmannaskap chef & ledare inom handeln". 27 personer med helt olika bakgrund, helt olika sysselsättningar, helt olika mål och helt olika drömmar. Jag har aldrig blivit så inspirerad i hela mitt liv.
Dagarna har blandats med presentationer, lekar, föreläsningar, tävlingar, grupparbeten, fest, skratt & vin.

Det här är så jävla rätt.

 

PUBLICERAT 2009-09-03 › KLOCKAN 23:34:41
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer