› lite bilder..

Slänger in lite bilder från när SUBDIVE spelade på älvan.














 



kärlek v




 





Foto: Amanda Jansson





Ja, det var en jäkla kväll det där. Kul som fasen hade vi!

PUBLICERAT 2009-11-29 › KLOCKAN 23:07:51
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Abstinens

Godkväll!
Alltså jag klarar inte att vara utan planer en lördag kväll. Jag får panik, detta måste vara det tråkigaste jag någonsin upplevt. Hade planer, men jag tackade nej. Vilket jag ångrar nu, svira runt på hotellet med ett glas vin i handen känns väldigt lockande just nu. Men jag kommer antagligen vara tacksam imorgon att jag höll mig inne. Skyltning imorgon, så jag lär jobba. Börjar dock inte förren 14, men är man pigg kanske man orkar göra lite saker innan det.

Jag har i alla fall umgåtts med syrrorna idag, lunch, fika & lite shopping på staden.

nej jag ska väl tröka vidare.. detta var dock sista gången jag avböjer en FEST!

PUBLICERAT 2009-11-28 › KLOCKAN 23:07:02
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› samvetet

Heeej allesammans!

Skicka nyss ett mail till min lärare och sa att jag skulle bli sen med en uppgift, riktigt dåligt samvete!! Hade egentligen tänkt göra den ikväll, men efter praktik, jobb och ett träningspass känner jag att prestationen inte är på topp. Men från och med nu ska jag sluta skjuta upp saker, jag SKA ligga i fas hela tiden. Okey?!

Skööönt att det är fredag imorgon, jag behöver en rejäl sovmorgon och det ska jag ta på lördag!

PUBLICERAT 2009-11-26 › KLOCKAN 21:53:41
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› det går bara man vill

Hejsan hoppsan!
Man blir verkligen knäpp i huvudet när man pluggar hela dagen. Fattade ingenting för ett tag sedan, men några samtal med syster & klasskamrater känner jag att jag börjar hänga med. Har en del kvar att göra, det det blir nog några timmar till framför datorn. har nyss tagit en paus och fått i mig lite mat.

Fan vad det regnar hela tiden, hade planerat långpromenad med vovven men det är bara att glömma. Kan ju istället uppdatera er om vad jag pysslat med de senaste dagarna.

lördag då var det jobb fram till klockan 14. Efter det blev det "hej då fika" med Anna som flyttade till sälen i söndags. Vi flummade runt och skrattade åt allt och inget. Efter det kom cicci och hämtade mig och vi åkte o kollade på boxning. Två stycken från hennes och bobbas klubb som skulle gå match, en av två vann. Där drack vi lite öl och cider, åkte sen hem till Avesta och det blev utgång på hotellet. Hade en riktigt trevlig kväll, även om jag inte tänkt gå ut.

söndag då blev det premiärmiddag hos svärföräldrarna. Det gick fint och god mat fick vi. Efter det så träffade jag Elin en sväng, var jätte längesen så det var riktigt kul att få träffa henne. Sen blev det inte mycket roligare, för på kvällen var jag tvungen att plugga.

måndag ny vecka och praktik och jobb väntade. Börjar få lite ordning i skallen nu med alla papper och siffror. Hur drygt det än må vara så känner jag att det är otroligt nyttigt och att jag lär mig en hel del. Efter jobbet blev det lift, körde på ganska rejält så var helt slut efteråt.

tisdag gårdagen var inte så mycket annorlunda än måndagen, förutom att det blev spinning istället för lift på kvällen.

 

Och idag , förutom att jag pluggat större delen av dagen så har jag lunchat med mamma och jessica. Även hängt undan en hel drös med julklappar som ska inhandlas imorgon. Kommer antagligen att svida i plånkan, men då kommer de flesta julklapparna vara klara.

Nej, nu ska jag sätta fart.

 

PUBLICERAT 2009-11-25 › KLOCKAN 18:34:43
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› panik!!

Sitter och försöker plugga, men jag fattar inte!! Jag blir tokig, tårarna svider i ögat. Vad fan gör jag!!?

PUBLICERAT 2009-11-25 › KLOCKAN 15:45:38
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Fredagsmys

Då var det äntligen fredag, som jag har väntat och längtat. Finns ingen direkt anledning till det, ska sitta framför teven och kika på idol och vänta på att min stiliga karl ska komma hem från jobbet. Då ska jag stå för finmiddag, som denna kväll blir tacos och njuta av det och världens bästa sällskap. Kanske just därför jag har längat, för att jag behöverrt en lugn hemmakväll.


Jag vill inte vara den som klagar, men fyfan vilken tråkig dag på jobbet. Jag trodde aldrig den skulle ta slut, var tvungen att gå hem en halvtimme tidigare för annars kunde rastlösheten förvandlats till ett stort jäkla utbrott.



Jag har tappat energi, jag hoppas verkligen den kommer tillbaka. Jag tycker om dem där snurriga tankarna på allting som jag vill göra, alla galna idèer som ploppar upp och de höga målen som jag slåss för att nå. Jag tycker inte om att känna mig låg, trött och bara nöjd.

Nu ska jag sticka iväg och handla, trevlig kväll gott folk!

PUBLICERAT 2009-11-20 › KLOCKAN 18:19:15
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› tummen upp för kojjan!

Hejsan!

Idag har man varit på jobbet i vanlig ordning, större delen av dagen har jag förberett jackaktivitet och julkampanjen som startar imorgon. Fixat och donat med massa paket, så tjusigt så! Jag fick faktiskt lite julstämmning - jag älskar julen!

Men roligaste idag var att Pilla & Lena kom på besök. Vi var och käka o så kollade dem in min lägenhet (kojjan). Får samma kommentarer av dem flesta "men guuud vad mysigt". Och det är nog precis vad det är, en riktigt mysig lägenhet. Som är alldeles lagom till mig och Elvis med såklart. Jag vill inte påstå att jag är hemma särksilt mycket, men när jag är det, så känns det verkligen som hemma. Detta är mitt första riktiga EGNA lägenhet och bättre kan jag inte ha det just nu. Men åter till besöket, det var riktigt kul att träffa er brudar! Det är få vänner som man vet att vänskapen kommer hålla resten av livet. Men detta är en sådan vänskap.

Elvis har blivit lämnad hos husse idag, det är läskigt hur kärt jag håller om den hunden. Jag saknar honom direkt när han inte är hos mig. Men imorgon ska jag iväg och jobba extra och sen är det personalfest för plushuset på kvällen, så då blir han själv så länge. Så nu får jag istället njuta av att ha två dagars lunch i lugn och ro, istället för att stressa hem som en idiot.

Har fortfarande inte fått något besked om sthlm, men jag hoppas verkligen! Skulle vara sjukt kul att få bo där och leva samboliv med Pilla & Patrik.

Önskar er en trevlig kväll, själv ska jag gå och stjäla en puss eller två!

PUBLICERAT 2009-11-18 › KLOCKAN 19:55:22
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Bara massa tok..

Hejsan alla glada!
Idag är jag ledig, var endast på jobbet ett par timmar imorse och gjorde kontorsgöra. Känner att jag har hur mycket som helst att göra, flera projekt som jag borde börja med. Men jag är lat idag.

Men vilken kul helg jag har haft, förfest, fest, efterfest och bara massor med tok. Frågade Amanda om hon kunde fota i fredags, så bilder kommer nog inom kort. Det var sjukt bra och hur kul som helst! Värre var det att komma hem 05:15 på lördagmorgon och gå upp klockan 8 för att göra människa av en, så att man kunde jobba. Men jag överlevde och på kvällen blev det fest med mina h&m brudar.

Nu ringde Pilla, vi skulle leka idag, men nu kommer hon & Lena imorgon istället. Men det blir ju lika bra det.

Men det blir en sväng till moder i alla fall & spinning ikväll. Förmiddagen har ägnats åt promenix och film med stans tjusigaste karl!

PUBLICERAT 2009-11-17 › KLOCKAN 15:12:18
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› subdive

Väntar bara på tjejerna, sen börjar vi ladda inför kvällen. Ska till älvan, bobba o grabbarna spelar ikväll. Ska bli skoj ! Tycker om han meeeest!

Har varit ledig idag! skönt som bara den!

Nej, nu stirrar vinglaset.

trevlig kväll!

PUBLICERAT 2009-11-13 › KLOCKAN 18:13:33
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Vilka sötnosar







 

PUBLICERAT 2009-11-11 › KLOCKAN 22:02:32
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› Att göra ingenting

Mitt nya fritidsintresse måste nog vara att göra ingenting.
Det känns som om det har varit någonting hela tiden och nu har jag haft några slapptimmar, det behövde jag verkligen!

Sen blir det plugg och spinning.

Åh, elvis & moltas har lekt idag - sötaste bästisarna! Försökte ta några bilder, vette fan hur dem blev, får kika det sen.

PUBLICERAT 2009-11-11 › KLOCKAN 15:50:10
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› effektivitet är bra!

Hej hallå !
Full rulle har det varit idag, h&m 8.30 till 18:15, sen hem och fixa mat och snabbt ut med Elvis. Spinning kl 7. Sen blev det promenix med Elvis och lite pluggande nu på kvällen. Idag känner jag mig effektiv.

Imorgon är jag ledig, blir kontoret mellan 8-10 och sen ett litet möte med en klasskamrat. Ska hjälpa henne med en uppgift. Efter det ska jag njuta av lite ledighet.

PUBLICERAT 2009-11-10 › KLOCKAN 21:40:51
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Snyggingar är ni allihopa!

Här kommer lite bilder från i lördags !



Anna & jag tog en fördrink.




Cicci, mickis , Emelie & Johanna



Snygging!



Emma gjorde snygg entrè



Magda är koncentrerad

Elin också (det var en klurig lek)



Anna är partyfin!

PUBLICERAT 2009-11-09 › KLOCKAN 21:54:50
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› SUNDAY

Hejhej!
Igår var det fest med brudarna hemma i  min lilla kojja. (Bilder kommer senare) Det var trevligt som alltid, drygt att vara bakis idag bara, men det börjar bli en rutin för mig nu. haha! Jag masade mig upp kl 9 imorse för jag va verkligen tvungen att tvätta. Men då var tvättstugan stängd, brukar väl vara så på söndagsmorgnar.. men det hade jag inte en tanke på! Sur blev man..

Imorgon ska jag börja på min LIA (lärande i arbete) ska göra den på h&m, men andra arbetsuppgifter. Ska lära mig kontor och allt det som hör därtill. Så nu blir det ingen sovmorgon på ett tag, men det får det väl vara värt. Man får offra sig lite, om man komma någonstans här i livet. Och till våren blir jag nog sambo med Pilla i Sthlm, om det går som jag vill. Fan vad kul vi kommer ha då vännen! v

På dagens schema väntar mest massa festligheter. Min älskade systerdotter blir ett halvår idag. Det var någon som sa igår att hon aldrig hört talas om halvårskalas. haha. Men det är så typiskt min familj att fira allt som tänkas kan. Bara för att få kalasa lite och självklart ska det firas att tösen blivit ett halvår!

Var inne och kika på Amandas blogg och såg bilder på moltas, så då saknade jag min elvis. Daniel var snäll och tog han igår bara för att jag skulle ha fest. Ibland tycker jag så synd om honom som slängs emellan olika hem, han kan ju inte fatta någonting. Nää, jag går ut och går en vända och tar med mig skrutten. Kan bli skönt med lite luft!

Trevlig söndag!

PUBLICERAT 2009-11-08 › KLOCKAN 11:27:54
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› nytta & nöje

Tiden bara rinner iväg, de senaste dagarna har verkligen varit fullspäckade och innehållit både nytta & nöje.

nöje

Party med min älskade vän & kollega i fredags, skulle ta det lugnt.. men det blev shot RACE halv 1, så då kan ni tänka er hur det gick. Men vi har alltid så sjukt kul, så det var det värt dagen efter. (Nästan!) Vaknade, tog några koffeinbrus, öppna en cider klockan 11 och gick sedan ner till busstation och mötte brudarna. Det var KRYSSNINGS-DAGS! Party hela dagen/natten lång, det var helt galet ! Vi var riktigt nöjda allihopa.

nytta

Sliten och grann kom man hem söndag kväll, jobbade hela måndagen och på tisdagen gick man upp i ottan och åkte till Leksand. Har nu varit där i 3 dagar, så nu har man laddat batterierna! Tisdagen hade vi ekonomi hela dagen, huvudet var helt jäkla proppfullt med siffror. Inte nog med det så åkte jag hem till Avesta igen i tisdags och inventerade på jobbet. Åter till leksand onsdag morgon och stannade tills idag. Onsdagen var jätteintressant, fick besök av 2 butikschefer som berättade om deras jobb. Hade en hel del grupparbeten och en föreläsning. Fortsatte sedan med middag där alla skulle hålla ett varsit kort föredrag. Onsdagen höll på från halv 9 till 21:30, snacka om död man var efteråt. Dock blev det ju några glas vin och ganska sent efter det. Så när klockan ringde 06:45 ångrade man det sista glaset litegranna. haha.

Nu är det i alla fall skönt och vara hemma.

PUBLICERAT 2009-11-05 › KLOCKAN 21:53:40
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› tid i bilder!

Som ni märkt har det varit riktigt dåligt med bilder här, men har nu (äntligen!) tömt kameran, så bjuder på godbitar från senaste tiden.



Jag & Jossan i somras när försökte lära oss poosa.





Therese & Josefine är festfina !



Havanna & syster på kräftskiva



Min lilla skatt



goa, glada & lulliga innan kryssningen



Detta gick ju inte världssnabbt, så det får räcka tills vidare..

PUBLICERAT 2009-11-05 › KLOCKAN 21:40:55
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer