› Då var det dags!

Dags att hugga tag i skolböckerna igen, väskan är packad & jag känner mig laddad - Leksand here I come !! Ska se till och försöka sova nu, datorn följer inte med denna gång, har så mycket att släpa på ändå. Så vi höres när jag kommer hem på torsdag, har förshoppningsvis mycket att berätta för er då.

På onsdag kommer min soffa, så den kommer vara på plats när jag komme hem . åååh, vad kul ! :)

Godnatt.

ps. jag är liiite nervös.. må detta gå bra!

PUBLICERAT 2009-08-31 › KLOCKAN 23:31:11
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› flyttat till kojjan!!

Mitt uppe i flytt-karusellen ! Därav dålig uppdatering (igen) . Fick nycklarna till lägenheten i onsdags, sen dess har jag sprungit upp&ner från tredje våningen och kånkat upp massa grejjer. Men nu är det nästan bara mina kläder kvar, så sista lasset med bilen blir nog idag. Sen lite smågrejjer kvar i gamla lägenheten, ikea bilen inväntas nästa vecka, sen så, ska nog kojjan bli rätt så fin!

PUBLICERAT 2009-08-30 › KLOCKAN 11:01:03
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Fullspäckad dag

Ja, det kan man minst sagt säga om denna dag. Började dagen med promenad med Elvis, gjorde mig iordning & åkte in till stan. Upp till lägenheten och packade ihop det sista,utsvulten och trött blev det lunch med Elin, alltid lika trevligt att träffa denna superduper goa människa. Halv 3 hade jag tid hos frissan, ville fixa till utväxten innan skolan börjar på tisdag. Åkte sedan och hämtade upp mamma, syster & Havannis och styrde kosan mot ikea. Tror jag har fått tag i det mesta jag behöver, ett par grejer som sålt slut, men inget livsviktigt. Men dagens bästa köp var lätt min rosa dammsugare. Har verkligen flängt hela dagen, men har ju fått en del gjort också.

PUBLICERAT 2009-08-25 › KLOCKAN 23:11:34
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› TJOO!

Jag vägrar göra mig av med min skatt (läs hund), fan vad allting blir krångligt när man blir själv. Men det löser sig nog, det gör det alltid..

igår var det fest, jag kom lite senare så alla var riktigt full i fasen när jag dök upp. Tänkte jag skulle ta det lugnt, men startade med en lakrits shots & på den vägen fortsatte det.. Men det blev lugnare än vanligt i alla fall, så det är ju ett framsteg i sig. Riktigt trevlig kväll i alla fall, tackar för det flickor & pojkar!

Nu ska jag kila ut med Elvis på en liten promenix, sen tänkte jag tvinga pappa skjutsa in mig till stan. Börjar jobba tidigt imorgon, så skönt att redan vara inne i stan när man vaknar.

BTW! kanske får lägenheten lite tidigare, hoppas verkligen på det ! :) Längtar efter att få börja inreda & pyssla, tjoohoo!


PUBLICERAT 2009-08-23 › KLOCKAN 18:49:56
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Aj dåå..

Glömt bort bloggen totalt ! Får väl ge er en liten uppdatering.
Onsdagen spenderades i goda vänners lag, började med en fika/lunch med Isabell & Therese. Lite uppdatering & gamla goda plus framtid diskuterades. Alltid lika trevligt att träffa mina fina barndomsvänner.
Fortsatte dagen med en promenad med Pilla, vi for sedan & handlade tacos och åkte ut till nordanö för att käka & kika film. Även Elin kom & joinade oss och kvällen avslutades med kaffe på seven eleven.
Torsdagen väntades jobbet, lite omhäng och massa stojj med Maria. Efter en helgalen arbetsdag blev det träning med Anna & Frida och sen hämtade jag hem Elvis till nordanö & myste med han.
Fredag som det är idag har också spenderats på h&m, skitkul dag med mycket folk - gillas!! Efter jobb kom pappa & hämta mig och vi hämtade min dator plus ett paket från h&m som innehöll mina fina stövletter ! WIIHOOOO! Annars har jag inte gjort många knop denna kväll utan mest degat framför teven & käkat snask.

PUBLICERAT 2009-08-22 › KLOCKAN 00:56:36
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› så var helgen slut

Ännu en helg & ännu en fest att lägga bakom sig. Har varit en riktigt rolig helg, fredagen var lugn med tacos & film. Lördagen spenderades på staden, shopping & fika med Anna. På kvällen gick jag och mötte upp magda & Anna, vi gick vidare till ange på lite förfest för att sedan shejjka loss på kingen - tack för en trevlig kväll! Söndagen har spenderats med trevligt sällskap & nu på kvällen blev det film med bästa Therese .


Har velat sett den jättelänge, men har bara inte blivit av.Tyckte den var bra, vi skrattade iaf ordentligt.

Godnatt
imorgon väntas jobb, så vi ses på h&m.

PUBLICERAT 2009-08-16 › KLOCKAN 23:03:19
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› nattuggla

Kan inte sova, eller iofs har jg inte försökt än. Jag hatar att sova själv här i huset, jossan & pappa jobbar. Men jag antar att jag lär försöka krypa till kojs snart, ska upp i tid imorgon och in till stan och handla lite smått & gott. Bland annat morgondagens (egentligen dagens) outfit! NICE!

PUBLICERAT 2009-08-15 › KLOCKAN 01:56:03
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Jag längtar..




PUBLICERAT 2009-08-15 › KLOCKAN 01:52:04
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Lite depp..

Idag blev det en dålig dag.. Inte ens träningen piggade upp mig, var hungrig innan passet ens börjat så det blev bara jobbigt. Jobbet var iofs ok, första dagen efter semestern med Stajna. Men ibland orkar jag bara inte.. Ibland önskar jag att jag kunde få ta två steg bakåt, gå tillbaka till allting som var förut. Krypa in i min trygga bubbla, bli kramad och ha någon som säger att allting kommer att bli bra.

PUBLICERAT 2009-08-13 › KLOCKAN 21:43:14
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› saknar min vovvsing..

Mysig kväll
Lagat tacos till mig & Jessi med Winnerbäck på högsta volym, svingott var det ! Men nu är jag mätt som bara den, men vem är inte det efter tacos?
Ännu ett projekt avklarat idag, dator är beställd, jag blev så less så jag typ bara tog någon. Ganska simpel, men den får duga som "pluggdator". Projekt för morgondagen blir att fixa adressändring och kolla hemförsäkring. Tänkte även försöka träna imorgon, har varit lite slappt nu på sistone. Så jäkla sugen på något hela tiden, blir tokig! Men sen så har jag ju inte min lilla älskling här, så det blir inte så mycket promenader heller. Jag saknar han hela tiden när han inte är hos mig.. min fina Elvis ! Finns det något mer tacksamt än att ha en hund? Alltid någon som blir överlycklig när han ser en, någon som älskar en vad man än gör eller hur man beter sig.



det bästa jag vet..

PUBLICERAT 2009-08-12 › KLOCKAN 21:53:52
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› Mania

Men hejsan!
Jao, jag lever och det är ju väldans trevligt ! Hade kommit en liten överrskning på posten, så jag är extra glad idag.

Underbaraste hårsprayen ! Love it!

Annars så är jag ledig idag, sitter och kollar runt på vilken dator jag ska köpa. Tror jag blir galen, det är omöjligt att bestämma sig. Ska kika lite till, sen blir det duschen och en vända in till stan.

BYE!

PUBLICERAT 2009-08-12 › KLOCKAN 13:51:50
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› sommar&sol

TACK för det !
Det blev kingen igår med Therese & Anna, det var riktigt trevligt. Satt på uteserveringen, drack vin och bara snacka. Senare på kvällen blev vi lite runda om fötterna, så vi slog klackarna i taket & shejjka lite till trubaduren.

Men förstod bara inte varför jag skulle reagera som jag gjorde när jag såg han där. Vafan bryr jag mig för ?!
Jag hoppas bara inte jag förstört något.. för det finns någon som betyder.

Nej,. nu ska jag fortsätta att steka mig i solen, bäst att passa på medans man kan!

TJO!

PUBLICERAT 2009-08-06 › KLOCKAN 15:18:24
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› KINGEN?!

TJOOHOO!
Jaha, blir det kingen ikväll?! det återstår att se, men det känns onödigt att bryta ett vinnande koncept. RIGHT?! Men fasen det är så trevligt & sitta med vänner, ett glas vin och bara babbla & skratta.

Härligt väder idag med, sista semesterveckan kunde knappt bli bättre !

Nu ska ja cykla in till stan en sväng!

HÖRS!

PUBLICERAT 2009-08-05 › KLOCKAN 15:04:31
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› sista veckan

Men hej hallå!
Då var det tisdag och min semster börjar att lida mot sitt slut & jag börjar längta riktigt ordentligt till jobbet. Få jobba med bästa Therese och bara ha så där sinnessjukt roligt som bara vi kan. Så snart blir det livat i plushuset igen, var så säkra! Men det verkar som det ska bli helt okey väder i veckan, så jag ska absolut njuta riktigt ordentligt nu det sista.

Jag måste bara säga att sommaren med Göran var helt sjukt bra! Jag skrattade hela filmen igenom, måste ses!!



Nu ska jag lägga mig & läsa veckorevyn, är helt slut, halsen värker som fan & inatt vakna jag med värsta feberattacken. Så jäkla drygt!!

PUBLICERAT 2009-08-04 › KLOCKAN 13:43:58
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer