› 23!

Den magiska siffran 23 är nu fyllda. Jag hade ett riktigt trevligt födelsedagsfirande. Själva födelesedagen bestod av jobb och jag bjöd mina kära kollegor på kladdkaka. På kvällen blev det mat & mys med min käresta och jag fick ett par tjusiga örhängen. Tisdagen blev det kalas med familjen, alla utom Josie som tyvärr inte kunde vara med. Tårta och kaffebröd i mängder med fin, fina presenter! tack snälla ni!

Idag har dagen bestått av plugg och lite kvalitetstid med min hund. Fick ett avbrott kl 3 då jag fika med magda, vi planera lite inför kryssningen och insåg att det kommer bli ett jäkla hålligång! (vad annars?!) Jag längtar!

Nu ska jag kila ut en sväng med Elvis, sen blir det ett svettigt spinningpass som jag är göööörsugen på (eller inte!)

 

BYE!

PUBLICERAT 2009-10-28 › KLOCKAN 18:34:16
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› Där fick dem!

Okey, då var dem slagna, filip & Fredrik. Jag brukar ju alltid hejja på dem, men rätt kul att tjejen fick vinna faktiskt. Men nu blir det lite tråkigare, när dem inte är oslagbara längre.


Nej nu ska jag dona & fixa lite innan jag intar sängen. Big day tomorrow!

PUBLICERAT 2009-10-25 › KLOCKAN 22:27:14
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› bra helg..!

Jag har haft en skitbra helg ! :)
Jag och bobba var i Sthlm vid 2 tiden, då blev det lite shopping och käk. Sen checka vi in på hotellet, värsta snajsiga rummet. Efter lite fix med smink & frippa blev det hotellbaren och vin (även en och annan drink slank ner) Gick senare vidare till konserten och muse var grymt bra! Värsta showen med ljus & finesser. Sedan blev det att dra vidare in till stan och hamnade på ett äkta punk-hak, man passade väl inte direkt in, men vi hade skoj! 
Idag har det blivit mer shopping & lite mys på stan.

nu blir det vem kan slå filip och fredrik/ensam mamma söker!

BYE!

PUBLICERAT 2009-10-25 › KLOCKAN 20:04:10
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› MUSE

Godkväll!
Ojsan, vad klockan blev mycket. Men nu ska jag sova och imorgon blir det sthlm & muse, blir kvar tills på söndag. Det ska bli niiiice!! Man blir ju alldeles bortskämd. Tycker om dig v





sovgott.

PUBLICERAT 2009-10-24 › KLOCKAN 01:14:27
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› jag borde egentligen...

Tjingeling!
Idag har jag jobbat, men herregud vad tiden gick sakta. Knappt nå folk över huvudtaget, jag hoppas på mer imorgon. Om inte annat så på fredag då slantarna kommer för dem flesta.

Efter jobbet blev det en långtur med Elvis, sen gick jag och lämnade honom hos husse. Kände att jag behövde lite avlastning ett tag. Men det blir så tomt på en gång, lilla snutten..

Har egentligen absolut inte tid med detta eftersom jag måååste plugga. Men det är lätt att trilla dit.

PUBLICERAT 2009-10-21 › KLOCKAN 20:02:26
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› uppdatering

Hejhej!
Idag är det tisdag och jag är ledig, började dagen med ett besök hos frissan, sen blev det tvättsstuga & plugg och så har jag varit och fikat med Anna. Nu ska jag försöka plugga lite till innan spinningen börjar kl 7. Råkade fastna med lite bloggar så hade egentligen tänkt att jag skulle ha hunnit lite längre med pluggandet. Ska skriva om "coachning" och just nu står det helt still.

Helgen har bestått av massa tokiga bravader, Ange & Emelie fyllde år i lördags. Det slutade med att alla blev kalas-fulla och gjorde succè på hotellet. Men det var himlans trevligt, god mat, gott vin & härligt sällskap. Tack för det!

Fått in massa snygga kläder på jobbet idag & Therese var så gullig och hängde undan åt mig. Hon vet vad jag vill ha! haha.

Nej, ska försöka ta tag i dessa studier nu så kan jag känna mig nöjd sen.

må gott!

PUBLICERAT 2009-10-20 › KLOCKAN 17:24:35
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› äntligen fredag

Dåliga nyheter kanske inte alltid behöver vara negativt, utan början på någonting nytt?
Den inställningen tänker jag i varje fall gå in med.

Nu har det varit plugg och ett sneglande öga på idol, så nu är jag värd lite fredagsmys.

Vill också bara skänka en tanke till min fanatstiska familj, jag tror det är få familjer som stöttar varandra som vi gör. Och det är jag oerhört tacksam över. Det är till er jag vänder mig när någonting går snett och det är ni som får mig på fötter igen.

Imorgon väntas det fest, ser jag verkligen fram emot! Kan behöva en partykväll med tjejerna & glömma plugg, jobb & framtid ett tag.

PUBLICERAT 2009-10-16 › KLOCKAN 22:15:06
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› OMG!

En vecka sen jag skrev, tider går så sjukt fort. Jag försöker fortfarande jobba ungefär 75 %, plugga heltid, få lite tid till träning och har dessutom en hund som kräver en hel del tid. Dagarna går inte riktigt ihop och jag hinner inte göra allt det jag vill. Men vafan, jag kämpar på och mår för jäkla bra för tillfället!

Igår var jag i Leksand vi hade föreläsning/kurs om rekrytering hela dagen, jäkla kul och intressant! Fick börja från början med att läsa ansökningsbrev, välja ut och sedan se intervjuer och därefter välja ut den person vi tyckte var mest lämpad för jobbet. Jag kunde dessvärre inte vara med idag, för var tvungen att åka hem redan igår pga. jobb. Men måste bara åter igen berätta om vilken underbar klass jag har. Ett härligt gäng som kommer kämpa och stötta varandra i ett år framåt.

Idag har jag jobbat och tränat lift, la på lite extra tyngd så kommer antagligen vakna med en jäkla träningsvärk.

Just det! besökte ju ullared i helgen, hiiiimlans trevligt och jäkligt mycket shopping blev det. Nu är man fattig, men det var det värt! (tror jag!)

KRAM

PUBLICERAT 2009-10-15 › KLOCKAN 22:39:21
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Hellooo!

Nu väntas det myskväll, sen tidig morgon med bilfärd mot ullared. 2 dagars shopping och sen åter hemma för att uppdatera er om mina fynd.

Ha det bäst!

PUBLICERAT 2009-10-09 › KLOCKAN 18:42:33
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› skallen är proppfull!

Godkväll!
Har haft diskussion med några klasskompisar på studentforumet och pluggat i 4 timmar - helt död! Min skalle får inte in en gnutta till ikväll och jag måste verkligen sova, imorgon väntas jobb!

Har sån jäkla värk i öron & hals - tröttsamt! Måste försvinna under natten ju, isf ska jag träna lift imorgon.

just det! har jag berättat att jag åker till ullared på lördag. hahaa! Jag, mami, systar x 2 och owetz. Det blir väl en jäkla färd kan jag tro! Mycket som händer nu helgerna framöver. Nästa blir det party, sen blir det sthlm & muse och halloween helgen kryssning - ett jäkla partande med andra ord .

Nu ska tänderna borstas & sminket väck.

godnatt.

PUBLICERAT 2009-10-08 › KLOCKAN 00:25:45
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Spruta!

Nu har jag och syrran bokat tid för första sprutan innan thailand, inget big fan av sprutor precis! Men det ska nog gå bra, värre har man väl varit med. (tror jag!)

Har tappat bort sladden till kameran, därav den bildlösa bloggen. Men ringde till pappa, så han skulle kolla om jag glömt den där. Hade tydligen en hel del grejjer kvar, har nästan glömt att jag bodde där i somras. haha, det var en fröjd det!

Imorgon är jag ledig! Blir plugg större delen av dagen, men självklart ett avbrott för en liten fika med isabell, magda & emelie! Och så blir det (hoppas, hoppas, jag är frisk!!) ett spinningpass på kvällen.

HÖRS!

PUBLICERAT 2009-10-05 › KLOCKAN 21:50:56
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› snart frisk?

Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag tar tag i "organisation & ledarskaps" boken. Läser organisation & ledarskap nu och än slå länge har det gått jättebra och tycker fortfarande det är intressant. Så den här kursen ska jag nog kunna klara ganska så bra.

Blev ju som sagt inget festande för mig igår, men nu i efterhand gör det inte så mycket. Kände mig lite piggare igårkväll, så var hemma hos M och han fick utstå all min överskottsenergi efter flera dagars vilande. Det blev soffan med tv & ostbågar istället, det är fan gött det!

Vad händer idag då?
Först blir det lite pluggning tänkte jag, sen kanske jag försöker ge mig ut på en längre promenix med elvis, är så jäkla rastlös men jag vill vara försiktig så att jag blir helt frisk. Ska försöka ta tag i träningen igen i veckan, det är märkligt. Varje gång jag har ett uppehåll från träningen och tänkt börja igen, så blir jag sjuk. Så nu känns det som om man är på noll igen. Och att byxorna inte längre går igen kanske också förklarar en del.. haha! Annars vet jag inte så mycket mer som händer, det får vi se!

hej!

PUBLICERAT 2009-10-04 › KLOCKAN 12:05:49
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› AJJJ AJJJJJ!!

Vad i helvete, nu får det väl räcka! Jag kan knappt sova om nätterna och det tar typ en timme för mig att tugga i mig en smörgås. Halsen värker, örona värker, tandvärk & någon konstig infektion. Det som skulle ha blivit party idag - fan vad boooring!

Är hemma från jobbet idag också, så ska väl försöka ta tag i lite pluggande så man får något vettigt gjort.

Hoppas, hoppas jag mår bättre imorgon, blir sååå rastlös när jag inte orkar göra någonting. Blir nog iaf en sväng till nordanö, till jessi & havanna!

PUBLICERAT 2009-10-03 › KLOCKAN 11:40:31
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› små ting..

Jag har varit hemma och varit sjuk nu i två dagar, har inte känts nå vidare alls. Känt mig lite deppig, inte orkat plugga, tappat motivation. Men alldeles nyss när jag gick in på mitt studentforum hade jag fått ett mail från min lärare/mentor.

  • Hej Madelene,hoppas att allt är bra med dig. Har med intresse läst övningsuppgift 2 där du har en jättebra genomgång av kompetensönskemål i olika yrken. Mycket riktigt -det sociala överväger i nästan alla yrken. Bra reflektioner kring självkänsla och självförtroende. Förstår din tandläkare fullt ut - det lyser ju om dig vilken gör en glad. Fortsätt med dina uppgifter i den här stilen.
  •  Det är naturligtvis VG-nivå.

    Ha det!'

    Hälsningar Örjan


    Små ting, kan ibland göra mycket.

PUBLICERAT 2009-10-02 › KLOCKAN 15:44:57
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer