› ja ska bara..

Hej alla vänner och bekanta!

Denna dag har gått i slarvmajans tecken.
Började dagen tidigt med hockey imorse 06:00 heja Sverige!
Låg sedan framför teven och degade bra länge.. Tänkte börja plugga, men då blev bobba & jag sugna på att se true blood. Sen fick vi en snilleblixt och började tapetsera. Jag har väl aldrig varit den mest händiga kvinnan, men jag försökte i alla fall dra mitt strå till stacken. Upp med två våder och på väg med den tredje.. FYFAN sa vi. Tanken var ju att jag skulle blanda 2 tapeter så det skulle bli ett snyggt "konstverk". Men det såg för jäkligt ut! Så den åkte ner snabbt som attan. Så nu kör vi bara en tapet..

Efter detta lilla ryck tänkte jag börja plugga igen.. men då gick jag ner på stan och fika med Magda. Efter det tänkte jag FAKTISKT gå hem, men då träffa jag Jessica och fikade två timmar till..

 

Nu har jag visst halkat in här, när jag egentligen borde plugga. suck.

 

A student need to do what a student need to do!

bye

PUBLICERAT 2010-02-22 › KLOCKAN 19:51:23
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› skön dag

Vilken bra dag det har varit idag. Startade morgonen med en promenad tillsammans med Freddan. Skrattat med en smula allvar åt våran syn på livet. Man blir lycklig av pengar, visst?

Dagen fortsatte med plugg och jag har faktiskt fått en hel del gjort. Men med tanke på att jag nu ska jobba tors-lör så borde jag egentligen ha hunnit längre.. men men! På eftermiddagen blev det fika och lite shopping med Magda. Var tvungen att fixa T-shirtar till matcherna på lördag. Så nu jävlar är vi laddade till tusen! Har även hämtat tapeter, så nu ska det bli blommigt & lite konstigt. Men med ett förhoppningsvis lite annorlunda och snyggt resultat!

 

Har även hunnit med ett spinningpass, känns skönt att ÄNTLIGEN ha kommit igång med träningen.

Nu blir det lite OS framför teven, får se om man orkar hålla sig vaken till hockeyn. Ska som sagt till blge och jobba imorgon så man behöver väl vara någolunda pigg.


hej!

PUBLICERAT 2010-02-17 › KLOCKAN 22:06:41
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› så är det..

Herrejävlar. Vad tiden går fort, det här är helt galet.

En galen helg tillsammans med mina bästa vänner. Den innehöll en 3-kamp där vi blev utnämda av "lekledaren" till den drygaste grupp han någonsin har haft. På shemat stod gocart (helt galet roligt) gevärskjutning och basketstraffar. Dagen fortsatte med spa, lerinpackningar & fisbomber. För att sedan fortsätta med god mat, vin & utgång.

Besök på sjukan för att få pencelin mot öron, ögon & halsinflammation. (3 i rad, mitt i prick.. vad kallas?!)

Fått nytt jobb, h&m i borlänge. Jag trivs redan hur bra som helst.

Plugg som måste göras. Näsan i skolböckerna och fingrarna knapprar som idioter på tangenterna. Hjärnan går på högvarv och jag skulle behövt hunnit mycket längre än vad jag har gjort.

Fest med brudarna fre & lör !

Premiär för innebandy match. Lämnar WO (Walkover) första matchen. Träna första träningen och ladda inför helgens 2 kommande matcher.

Passat på att besökt Therese hemma i Borlänge. Fika, prat, mys & två trötta som somnade på stört.

Alla v dag tillsammans med älskling!


Njaaa, det var inge vidare intressant kanske. Men this is my life and I really enjoy it!

PUBLICERAT 2010-02-17 › KLOCKAN 00:50:52
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› tacos

Idag har jag jobbat, för första gången på typ en månad. Det gick prima skinka och jag insåg hur mycket jag faktiskt älskar mitt jobb.

Kvällen har spenderats hemma hos Amanda med henne och Angelica. Vi har käkat tacos, druckit vin och pratat en massa skit.. En riktigt trevlig kväll med andra ord.

Imorgon väntas det gokart, 3-kamp, spa, vin och middag - en heldag med världens bästa brudar!
Så jag bör hoppa i säng nu så man orkar med morgondagens aktiviteter.

hejhopp

PUBLICERAT 2010-02-06 › KLOCKAN 01:26:59
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› inte pigg...

Känner mig inte lika pigg och glad idag. Natten och morgonen har varit hemsk. Halsen har värkt och antingen så har jag svettats eller frysit. SUCK. Nu är jag trött på att vara sjuk..

PUBLICERAT 2010-02-04 › KLOCKAN 13:23:53
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› halv nagel

Kollade precis in mina naglar och såg att tumnageln var halv. (Gjorde ju nagelförlägning i Thailand) Den har liksom gått av på tvären så att säga. kuljul.

Jag har i alla fall haft två inspirerande och givande dagar i Leksand, skolan alltså. Fick grymt bra feedback av min mentor/utbildningsansvarig, som jag känner mig riktigt stolt över. Varför känner man sig dum över att berätta att man har fått beröm? Jag skämdes nästan när jag berätta för mamma, för att det kändes som att jag skröt. Men jag kände mig bara lycklig och var tvungen att berätta det för någon. Det hade iaf med att göra att jag har ett väldigt moget synsätt på ledarskap, fast jag är så ung. (yngst i klassen är jag då, för annars är man ju inte så ung längre) Tydligen så tyckte han att jag var redo för en mer ledande position, vad gäller yrke. Och så har jag fått toppbetyg på alla uppgifter som jag har lämnat in under det här halvåret..

gaaah! skryt, skryt! Men detta var precis vad jag behövde höra, eftersom min motivation inte har legat på topp på sistone. Ni får stå ut.

Så även om om jag nu har blivit sjuk igen (suuck) så är det en mycket lycklig Madelene i skrivande stund. Nu ska jag bara skaffa mig det självförtroede som krävs för att ens våga ta till sig av vad han sa. Även om det har växt bra mycket på senare tid, så är det långt ifrån topp, om man säger så.






SKÅÅÅL!

PUBLICERAT 2010-02-03 › KLOCKAN 21:03:10
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Nu satsar jag på sporten

Vid 23-års ålder är det nu sport som gäller mig, jag kommer inte att ha tid och jobba. Innebandyproffs eller snowboardproffs? Möjligheterna är oändliga.. Eller blir det afrodance karriären som slår igenom?

Skämt o sido.

Helgen har varit bra och spenderats med min kära & vänner. Lördagen började med en förmiddag i backen, vet inte hur det gick till. Men helt plötsligt stod jag på en snowboard och lyssnade på bobbas instruktioner för att ta mig ner för backen. Ner kom jag.
Det var iaf riktigt kul, så nu har jag gett mig fasen på att lära mig.
Dagen fortsatte med våfflor och mys, sen var det dags att göra sig iordning inför kvällens fest. Var förfest hemma hos Amanda & Andreas, efter det blev det hotellet. Vi hade iaf skitkul, så det blev en toppen kväll.

Söndagen blev det inte många knop gjorda. Dagen ägnades i soffan med älsklingen, snask och mat.

Idag har Jessica, Andreas och Havanna varit och hälsat på. Så vi har fikat och busat med världens sötaste unge!

Nu ska jag ut med Elvis och sen blir det träning. Ska ge mig på ett lift pass, förbereder mig på det värsta efter tre veckors frossande. puuuh.

 

KRAM & HEJ

PUBLICERAT 2010-02-01 › KLOCKAN 17:17:58
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer