› här var det livat!!

Jag är lika alert på att skriva som alltid. Nu har julen passerat och nyåret väntar. Jag har haft en jättemysig jul tillsammans med familj, gamla och nya vänner. Men nu är det ganska så skönt att det är över, kanske mest för att jag längtar så mycket till 10 januari, då det bär iväg till Thailand.

Blev inte mycket mer skrivet denna gång heller, hunden piper som en galning i bakgrunden. Behöver antagligen göra nummer 2. Så jag packar ihop oss och ger mig iväg till Bobba och lagar kycklingpaj. Inte så tokigt vaaa?

PUBLICERAT 2009-12-28 › KLOCKAN 19:03:36
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› jag överlevde

Hejsan Hoppsan!
Jag överlevde dagen, även om jag känt mig hur trött som helst. Men nu har man svettats i afrodance i 1 timme, så nu känner jag mig lite piggare. Har varit och hämtat Elvis, så nu är allt iordning här hemma igen. Precis käkat, så nu blir det hopp in i duschen.

PUBLICERAT 2009-12-14 › KLOCKAN 21:30:57
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› trött

Om någon bestämmande person visste hur trött jag var just nu, skulle denne låta mig slippa gå till jobbet. En rolig helg, men dock för lite sömn.

Okey, jag biter ihop.

PUBLICERAT 2009-12-14 › KLOCKAN 07:51:33
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› julfest

Jajjemen, igår var det julfest med h&m. Vi började direkt efter jobbet med glögg och skinkmackor. Vi böt julklappar och jag fick jättefina ljusstakar av Martin och han fick även min julklapp så det var lite roligt. jag tror han blev nöjd. Hade köpt en fin lykta med två tillhörande blockljus. Efter det blev det lite sminkning och en o annan cider. Sen körde vi i två bilar till Västerås för att gå på Wallmans. Vi blev förstås sist in, men vi gillar ju att göra entrè. Bilfärden ska vi inte tala om, men vi bröt antagligen mot ett antal trafikregler. Maten var kanongod, showen var bra och jag har träningsvärk i käkar och mage efter allt skratt. Efter maten blev det dans hela natten lång (eller åtminstone till halv 2) halva styrkan åkte hem vid 12, men själv var man som vanligt kvar och stängde stället. På hemvägen blev det donken och 4 halvsovande passagerare.

Idag tog jag en rejäl sovmorgon till klockan 11. Kan inte minnas när jag senaste sov så länge. Men jag gick upp och gjorde människa av mig själv och gick ner på standen och käka pizza med Freddan. Var längesen vi sågs så det var riktigt kul att träffa min gamla vapendragare igen. Som vanligt då vi ses diskuteras det mest karriärer och när det stora genombrottet kommer att komma. Vi var båda säkra på att 2010 är året då det omöjliga händer och plånböckerna blir ordentligt feta.

Nu ska jag trotsa alla möjliga naturlagar och ge mig på ett träningspass. Finns väl egentligen inget bättre sätt att få skiten ur kroppen.

Ha en fortsatt trevlig dag!

PUBLICERAT 2009-12-13 › KLOCKAN 14:56:08
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Tjo föjt!

Godkväll gott folk!
Jäklar vad trött jag var imorse, jag var totalt borta och kunde inte komma ur sängen. Jag som tänkt ta en längre promenad med Elvis, men istället blev det en riktig stress-morgon, gillas inte! Men imorgon är det endast möte mellan 9-10, sen är jag ledig. Då blir det shopping i kupolen, tänkte jag skulle försöka få klart de flesta julklapparna. Ju närmare julen vi kommer, desto mer jobbar jag. Gjorde misstaget förra året att jag var tvungen att springa ut på luncherna och handla julklappar. Det gör jag inte om i år.

Fan vad kallt jag har här hemma, eller är det såhär kallt överallt? Lär nog kolla över elementena, för så här kan jag inte ha det. Jag är ju en riktig fryslort!

PUBLICERAT 2009-12-08 › KLOCKAN 22:33:04
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› uppdatering igen då.

Gudars skymmning vad seg jag är att skriva här, dagarna bara rusar iväg. Men det får blir en kort uppdatering om de senaste dagarna istället.

Vi börjar med fredag.

Min mentor från min utbildning var på besök & pratade med mig och min chef. Det var kul att visa honom min arbetsplats och berätta om vad jag sysslar med. Efter hans besök så käka jag lunch med bobba och sen var det dags att åka mot Leksand. Och Lars, underbara, underbara Lars Winnerbäck var KUNG!

 








Lördagen fortsatte i festens tecken. Först var det jobb, men sen blev det fest på berget hos Elin. Hade skittrevligt, så jäkla goa brudar! Vi drog vidare ner på kingen och det var himlans trevligt där också.


Söndagen var en speciell dag för vi hade namngivelse för lilla prinssessan hemma hos jessi. Jessica & Andreas utsåg mig till fadder (en vuxen person som Havanna kommer kunna vända sig till då hon behöver någon annan än hennes föräldrar) Jag fick sätta en liten krans på hennes huvud och sen hålla ett tal. Det tog typ 5 sekunder så började tårarna rinna. Det slutade med att flera stycken grät, glädjetårar då givetvis!


Idag har jag jobbat, sen blev det matlagning och promenix med hunden. Har även hunnit med att dansa lite afro, skitkul! Roligaste träningsformen som jag har testat på.



det var nog alles!

PUBLICERAT 2009-12-07 › KLOCKAN 22:35:23
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Svininfluensan

Då har jag tagit sprutan och hörrni! - jag LEVER! Tjoho!
Nu har jag gjort det jag kan för att skydda mig i Sverige och framförallt i Thailand - längtar!

Idag har det varit en bra dag. Började med praktik imorse, sen gick jag hem till bobba & käka lite frulle. Sen har vi åkt runt lite här & var, myst och ätit pannkakor. mums!

Imorgon kommer min mentor från min utbildning på besök. Ska bli nice att prata lite med honom och visa han mitt kära h&m. Efter det blir det fika med Jessica och sen plockar jag upp morsan, så åker vi till leksand. Där möter Jossan upp oss och så blir det mysdag med fika, middag & Winnerbäck som avslutning. Har hört att spelningen ska vara sjukt bra, så gissa om man läääängtar!

Adjöken!

PUBLICERAT 2009-12-03 › KLOCKAN 21:53:44
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› träning

Slänger in några snabba här bara, ska alldeles strax gå ut med Elvis och sen ska jag iväg på spinning. Ska bli riktigt härligt, känner att jag behöver få svettas lite! I måndags var jag även på afrodance, jäklars vad KUL det var! Så det ska jag fortsätta med, så nu jäklar blir det till att skaka rumpa här framöver!

Hinner inte mer än så!

kram o hej!

PUBLICERAT 2009-12-02 › KLOCKAN 18:25:49
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer