› Ännu en helg..

En underbar helg med härliga vänner, fest, sol & mys med familjen - mycket lyckat!

Imorgon blir det ny frippa, vi får la se vad fröken morelius hittar på denna gång.. !

ska upp tiiidigt imorgon & hae inte sovit särskilt mycket i helgen så jag tror jag rundar av.
Hörs!

PUBLICERAT 2009-06-28 › KLOCKAN 22:42:45
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› helan & halvan

Är hemma hos morsan, hon har visst börjat kalla oss för " helan & halvan" detta bådar inte gott... ! haha.
Jobbat, promenad med Elvis & walander - så har dagen sett ut!



Ibland känns det så jäkla tufft... !

PUBLICERAT 2009-06-24 › KLOCKAN 22:44:56
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Underbara vovvsing!

Önskar att jag hade kameran här nu så att jag kunde ta kort på Elvis, han ser inte riktigt klok ut. (Ligger & sover i soffan, typ upp&ner) Jag har gått och blivit sjuk, vilket är asdrygt! Jag behöver verkligen ge 100 % på jobbet nu, men jag känner att det inte går. Mina tankar bara snurrar i huvudet som en jäkla karusell och så ska man gå och snora också. Fyyfään!

Vilket underbart väder vi fått!!

PUBLICERAT 2009-06-23 › KLOCKAN 20:52:21
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› vad säger man ?

Dålig uppdatering, jag vet! Den senaste veckan har varit väldigt, va ska jag säga? - jobbig, hysterisk, konstig?

Men jag har i alla fall firat midsommar och lyckats dragit på mig världens förkylning. Men hade en riktigt trevlig midsommarafton med underbara människor, kommer lite bilder imorgon ! Gårdagen var inge vidare & vill jag helst bara glömma och idag har jag träffat Elin, vilket var väldigt trevligt! Och umgåtts med mamma och systrar, fikat & ätit om vartannat :)

PUBLICERAT 2009-06-21 › KLOCKAN 21:44:45
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› det betyder så mycket!

"Du ska se att det kommer att fixa sig, du är ju en Morelius!! Det ordnar sig alltid för oss på ett eller annat vis."

- sagt av min underbara syster!

Jag kan inte fatta vilken underbar familj & vänner jag har, det är så jävla fantastiskt! Tack för att ni finns där, jag klarar mig inte utan er!

PUBLICERAT 2009-06-18 › KLOCKAN 22:42:01
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› TÄVLING


Är med och tävlar om fina underkläder hos Amanda ! :)
www.ohstlin.blogg.se

PUBLICERAT 2009-06-14 › KLOCKAN 16:46:59
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› ja, jag säger då det!

OH MY GOOD!
Vilken kväll det var igår och vilken jäkla huvudvärk jag har haft idag. Hade riktigt kul igår faktiskt, men det är något med kingen som gör att man alltid vinglar när man går ut därifrån. haha! Minns jag inte helt fel så gjorde jag världens vurpa precis utanför american pizza (glömde att det var en trapp & höga klackar, ingen vidare bra kombination) Aja, nu har dem i varje fall något att diskutera på fiket på måndag haha!


PUBLICERAT 2009-06-14 › KLOCKAN 16:31:18
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› paaartyy!!

Jajjemen sitter här med ett glas vin & det är ju bara så mysigt! Snart kommer kvällens gäster och jag hoppas på en dunder kul kväll ! Men humöret är på topp,  makeupen pålagd & festblåsan på (och klockan är inte ens 7!!!) det lutar åt en toppen kväll!
Tråkigt bara att regnet öser ner, men det skiter jag i!

PUBLICERAT 2009-06-13 › KLOCKAN 18:40:59
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› kebab pizza!

Har nyss vräkt i mig en kebab pizza, dock inte hela (tack & lov!) fan vad gott det var!
Idag går första delen av h&m gänget på semester, det betyder att min semster närmar sig med stormsteg. Förstår bara inte hur jag ska kunna klara mig utan Therese i 8 veckor!! Det är få jag har så roligt med som med henne. det blir ju lite tomt, vi träffas ju mer än vad man träffar familj, vänner, barn & sambos haha! Men vi styr självklart upp lite planer ändå, always! :)

Imorgon blir det party, vi hade planerat uteservering men det räcker med en titt i fönstret för att inse att planerna lär ändras. Blir förferre hos mig i alla fall sen får vi se vart kvällen bär.

Nu är systeryster hemma, hon tycker nog det är skittråkigt att lämna Sthlm. Men jag är glad att hon är hemma ! :)


PUBLICERAT 2009-06-12 › KLOCKAN 20:15:29
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› lite dåtid..

Började jobba kl 11 idag, det var riktigt skönt med en liten sovmorgon. Det var studentyra på staden idag, utklädda studenter som sjöng och tjoa! Började självklart att tänka på min egna student tillsammans med min underbara mediaklass. Den absolut bästa dagen någonsin, ingenting i mitt liv har ännu slagit den dagen! Jag började tänka tillbaka på allting som jag gjort efter den underbara dagen. Redan 2 dagar efter studenten började jag jobba på stora enso, samt en del inhopp på vero moda.

Efter en svettig sommar i fabriken bar det iväg på en 3 månaders lång studieresa till Spanien. Jag var då alldeles nykär i Daniel, men jag valde att åka ändå - det är jag fortfarnde stolt över!

Väl hemma på svensk mark flyttade jag hem till Daniel och försörjde mig på diverese ströjobb. Som telefonförsäljare, extrajobb på Vero Moda, demade på coop forum, jobbade på olika krogar som cropier.. Sedan fick jag jobb på mc-donalds och jobbade där i 1 ½ år, bland det värsta & absolut bästa jag har gjort. Jobbet är ett jävla skitjobb, men de flesta människorna jag hade runt mig var helt underbara.

Jag hoppade på en handelsutbildning i Örebro - det året handlade verkligen bara om plugg & jobb. På utbildningen träffa jag bästa Anna, tillsammans grejjade vi utbildningen & hade sjukt kul tillsammans!

Efter 1 ½ år på mc-donalds kände jag att det fick vara nog, jag hade ingenting att stå på men jag kände att det fick räcka. Åkte på arbetsintervju på h&m i borlänge, fick inte jobbet där men chefen rekomenderade mig till chefen i Avesta. Och här är jag nu, på mitt underbara h&m sen 2 år tillbaka.

Alla dessa år, alla underbara människor jag har träffat, alla fina vänner. Skratt, gråt, sorg, glädje, älska, hata..
Alla roliga fester, alla härliga resor till utlandet, alla äventyr med familj & vänner - allt detta som fått en att utvecklas så otroligt mycket.. !



PUBLICERAT 2009-06-11 › KLOCKAN 22:10:46
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› spinn

HELLO!
Blev både fika & lunch på staden, satt & snacka om livets mening i över 4 timmar haha. SÅÅÅ skönt att snacka med er, tack för det !!

Nu är jag super trött, skulle kunna gå och lägga mig & sova ett par timmar. Men det ska jag icke!! För halv 7 ska jag & Anna iväg på spinning. Nu börjar äntligen min rygg kännas hel igen, så jag hoppas den inte pajjar ihop under passet. Nu jävlar ska det cyklas för glatta livet!

Men tror dock att jag ska krypa ner i sängen & läsa lite innan, japp så får det bli!

PUBLICERAT 2009-06-10 › KLOCKAN 16:56:54
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Ibland får man vara stolt...

Hejsan Hoppsan!
Idag är jag ledig & var ändå uppe med tuppen, hade möte på jobbet mellan 9-10. Jag skulle prata om arbetsmiljö & säkerhet, men det gick bra ! Shoppade ett par vita gympapjux, det var efterlängtat!

good news!
Jag kom in på skolan, fan vad stolt jag är!

Måste bara visa er hur snygg man var på brucan i torsdags ! haha



Jävla glatt gäng ! :)



 2 blöta & öldrickande blondiner !

 Nää, nu ska jag snart ner på stan för en liten fikis med Isabell, Therese & Elin ! :)

BYE!

PUBLICERAT 2009-06-10 › KLOCKAN 10:57:36
KOMMENTERA INLÄGGET 5 st kommentarer




› svammel

Då var det måndag igen, trevligt värre! Har smaskat i mig godis kvällen till ära, himlans göttigt kan jag lova. Idag har jag jobbat, dagen gick på 2 sekunder, massor att göra! och idag var Therese hos oss första dagen, det blir nog en fin, fin sommar! 5 veckor kvar till semestern, känns ju helt underbart. Fan vad jag svamlar, jag är trött, ska nog lägga mig & läsa lite i min bok. Men först ska jag svepa ett stort glas cola light & bara må bra.

Tack & adjö!

PUBLICERAT 2009-06-08 › KLOCKAN 22:47:07
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Tvääätiiii!

Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar, finns det egentligen någonting tråkigare än att tvätta. Noooope!
Men lär se till att få det klart för sen ska jag ner på stan & ta en fikis med Therese - mys! Och så lä'r jag passa på att handla lite så det blir någon middag på bordet idag !

Roligare än såhär blev det inte, lär kila så vi får höras senare!

PUBLICERAT 2009-06-07 › KLOCKAN 11:35:47
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› bollen satt inte där den skulle!

Gick väl kanske inte så bra för Sverige idag.. suuuuck!!!

Förutom fotbollen har det varit en riktigt nice dag idag. Promenerat, fixat & donat lite här hemma och träffat mina kära systrar, åtminstone Jessica & Josefine. Vi har käkat hemma hos Jessi och myst med Havanna, sen hade jag och jossi lite fotbollskväll med chips & dip - himlans trevligt!

Jessica, Michaela & Josefine - mina älskade systar, ni betyder så mycket för mig! v

PUBLICERAT 2009-06-06 › KLOCKAN 22:35:12
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Sthlm & Bruce

Vilka 2 roliga dagar jag har haft ! :)
Tog tåget till Sthlm igår, öppnade första cidern kl 11 på tåget & Johanna drog fram en vinflaska som vi satt & pimpla ur plastmuggar. Grannarna på tåget kolla lite snett på oss, men det sket man väl i, vi skulle ju se Bruuce!! Väl framme i Sthlm begav vi oss till hotellet birger jarl (eller karl-Jan som jag fick för mig att det hette) Hiiimla tjusigt hotell (intalade vi oss, men för 2500/natt ville man ju ha lite LYX) Sprang upp med väskorna på rummet, drack lite cider & sen blev det en burgare på donken. Hittade ingen pub som var öppen (klockan var 14) så vi gick tillbaka till hotellet & satt oss i hotellbaren. Vinet flödade och en o annan shots beställdes in.

Klockan gick skitfort och vid halv 5 stack vi upp på rummet för att fixa oss in för kvällen (jnte så mycket värt kanske eftersom det regna!) Gick sedan till stadion, in på någon tai resturang & tog ett glas vin. Sen var det dags att ta plats! Innan vi gick in så tog vi på oss våra regn-ponchos, haha fyfaaan vad man såg ut! Skitstora med luva ! Stod väl och vänta 1,5 timme innan han börja spela, lite kyligt.. men man blev varm så fort han börja spela, när man står & hoppar som en tok :) Var sån känsla att stå där, regnet bara öste ner.. men det gjorde inget - sån jäkla bra stämmning!

Spelade i nästan 3 timmar, gissa om man var blöt & kall efter att man stått i nästan 5 timmar - men det var det värt! Hade tänkt gå ut, men vi var så frusna så vi satt oss i hotellbaren & drack lite vin/öl och sen gick vi och la oss.

Idag har vi bara tagit det lugnt, checka ut från hotellet vid 12 och åkte till centralen och fika på wayens coffe. Lite taco-mys med film nu på kvällen...


Johanna & jag                                                                                          Daniel

                                                                                        Freddy




På stadion !

PUBLICERAT 2009-06-06 › KLOCKAN 00:04:38
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› KAOS!

Heej heeej!
Fan vad jag är dålig på att uppdatera här.. men det blir säkert bättre när jag får min egna dator, här är det ju alltid upptaget. suuuuck...!

Imorgon bär det av till Sthlm och till stadion för att se Bruce Springsteen, verkar som om halva Avesta ska dit ! :) Jag hoppas, hoppas , hoppas bara att vi slipper regn !

Shit vilken dag på jobbet idag, totalt kaos typ. Men jag gillar ju kaos & när det händer saker så jag klagar inte. Var ju redan kaos i huvudet när jag fick gå igenom massa papper & siffror med chefen imorse. Men hon sa att det märktes att jag hade "sinne för siffror". Jag undrar var denna lilla "talang" kommer ifrån, då jag minns mattelektionerna som riktigt,. riktigt tröga. Aja, det är ju alltid bra att upptäcka nya sidor av sig själv.

Nepp, nu lär jag packa ihop lite grejer som jag ska ha med mig imorgon, sover på hotell över natten.

Vi höres!

PUBLICERAT 2009-06-04 › KLOCKAN 00:07:09
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› BUS tips !

105 :-

Denna var kalas - bra !!

PUBLICERAT 2009-06-01 › KLOCKAN 21:56:34
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› rubrik?

Tjo flöjt!
Måste bara säga igeeeen vilken toppen helg jag har haft, helt underbar!

Har jobbat idag som vanligt, kändes lite tungt att gå upp imorse får jag erkänna. Skulle ha tränat, men nu har jag gjort illa ryggen så jag råddes att hoppa över det. Men desto gladare blev Elvis för då tog vi oss en lungtur istället.

2 jobbdagar till sen är jag ledig i 4 heeela dagar - underbart! Sthlm & Bruce på tors!

BYE!

PUBLICERAT 2009-06-01 › KLOCKAN 21:53:30
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer