› siffror, siffror, siffror..

herregud, jag är alldeles snurrig i knoppen alltså.. har suttit & gått igenom gamla kontoutdrag från 2007, försökt räkna ut rätt skatt på min inkomst & jämfört det med deklarationen från 2008, samt papper som mc-donalds & vero moda (mina tidigare jobb) skickat till mig med uppgifter från det året. Hur jag än vrider & vänder på det, så får jag det inte att gå ihop !! Jag måste skicka in lite info till csn..

Aja, min hjärna pallar inte mer idag iaf, det kan jag LOVA!

Annars har jag jobbat idag, trevligt som alltid! Jag älskar verkligen mitt jobb, jag tror det är rätta platsen för mig ! Det är så jäkla kul att få jobba med kläder, smink osv.. & alla som känner mig vet att jag aldrig skulle klara ett stillasittande arbete i mer än 5 minuter.. Inte för att jag vill göra detta för resten av livet, men just nu, passar det mig alldeles utmärkt :)



PUBLICERAT 2009-03-31 › KLOCKAN 21:05:25
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› måndag

Det går mycket rykten om vad som egentligen hände i lördags.. jag får verkligen hoppas att det bara är rykten..

Idag har jag jobbat i vanlig ordning, ganska kul idag. Sen när jag kom hem gjorde jag kycklingpaj, den blev riktigt mumsig ! :) Och så har jag tagit en promenix med min kära mor, tog sällskap med henne till hennes jobb.

Elvis blev nog lite trött för nu ligger han & snusar i soffan. (han har snott alla kuddar!!)

PUBLICERAT 2009-03-30 › KLOCKAN 21:41:08
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› IDIOTER!!!!

Riktigt grymt bra solpuder, ett av dem bästa jag har provat..

Läste i Amandas blogg om allt som hänt under natten i Avesta. Jag visste att någonting hade hänt, men så jäkla mycket?! Fyfan, man kan verkligen inte känna sig säker när man går ut längre. Det är så jäkla upprörande att man inte kan få gå ut och ha roligt en kväll utan att det ska hända en massa skit. VARFÖR finns det så jäkla mycket idioter??!!

PUBLICERAT 2009-03-29 › KLOCKAN 20:54:39
KOMMENTERA INLÄGGET 4 st kommentarer




› bakis..

Goddag!
Fasen, man var inte jättepigg imorse vill jag lova.. var så trött när jag kom hem, så somna direkt med sminket, linserna & klänningen på. Då känner man sig lite sliten när man vaknar. HAHA..
Men jag hade skitkul igår, åtminstone större delen av kvällen. Lite bilder från igår:



partylooken



Jag & min underbara vän Therese




soff-mys



PUBLICERAT 2009-03-29 › KLOCKAN 13:07:15
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› väntans tider..

Nu har jag käkat lite & sitter här & väntar på att min brun utan sol ska torka. Det blir igen blekfis på krogen idag inte :) Snart dags för lite make och lösögonfransar, om jag får dit de där jäkla lösögonfransarna. Sist så trilskades dem som 17! Skulle också vilja hinna måla naglarna, men tror dock att jag får hoppa det! Har inte ro att sitta och vänta på att dem ska torka.
Å, det är synd att inte Amanda & Elin kunde följa med ikväll, men det blir ju fler gånger (garanterat!)

Nä, nu ska jag sätta lite fart..

BYE!

PUBLICERAT 2009-03-28 › KLOCKAN 16:40:35
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› PAAAARTY !!

jajjemen, idag är det fest & jag är tokladdad :)
Vi som slår klackarna i taket ikväll är jag, anna, therese & linnea !
Nu ska jag käka lite innan kvällens fix börjar..

Höres senare !

PUBLICERAT 2009-03-28 › KLOCKAN 16:12:14
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› härligt att vara ledig :)

Hejsan hoppsan!
Idag är jag ledig och det är ju lika skönt som alltid! Har varit till vetrinären med Elvis, han skulle få sin vaccinations spruta och han var så duktig så! Sen var jag & Daniel och handlade lite o efter det drog jag med han in på elgiganten för att kika på en dator till mig. Jag ska nog köpa en nästa månad, wiiiihooooo :)
Har lite och pyssla med idag, en del samtal som ringas, en lägenhet som behöver städas & så tänkte jag passa på att umgås lite med min kära sambo, det var längesen vi var lediga tillsammans..
Men nu har han stuckit iväg till säter för att trycka lite t-shirtar till en kund, så då tänkte jag passa på att ta en härlig promenad i det fina vädret med Amanda!

PUBLICERAT 2009-03-26 › KLOCKAN 13:39:42
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› maxfactor

Har fått prova max factor bronzer mineral puder - jag älskar solpuder :)
Har dock inte hunnit prova det än, men berättar om det imorgon, tänkte
"bronza" på mig innan jobbet !




Var tvungen att äta choklad idag igen.. vad är problemet? haha. Två st chokladkakor på jobbet & marabous mjölkchoklad med daim när jag kom hem.. Åh, den är ju så gudomligt god ;)




Nu är det nog dags att sova, ny dag imorgon ! Tackar för mig, hoppas ni kikar in imorgon igen :)

PUBLICERAT 2009-03-24 › KLOCKAN 23:19:45
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› 3 dagar...

....  & 3 olika frisyrer






JAHA?
Jag har bara tråkigt ...

PUBLICERAT 2009-03-24 › KLOCKAN 23:11:14
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› choklad

Jag tänkte inleda detta inlägg med att fråga varför choklad är så jäkla gott ?! Har käkat hur mycket som helst under helgen och nu kan jag knappt sluta tänka på choklad. Vill ha mer, mer och meeeeeeeeeer!!

Ok, ska försöka ta mig samman.. denna blogg som skulle handla om skönhet, men den verkar mest handla om godis, fika & andra delikatesser.. Fasen! nu skrev jag om det IGEN!

Bara för det tänkte jag tipsa om några läppglans, som enligt mig är de bästa !

Maybelline superstay power gloss
2 delar, färgen sitter hela dagen, fyll bara på med glans ! Min absoluta favorit!


Maybelline volum XL
Lip plumper - förstorar läpparna & ger fin glans !



Lorel glam shine
Ger fina glittriga läppar

Kan också rekomendera niveas läppglans, fick av min syster i julklapp & jag älskar dem. Man blir så mjuk om läpparna av dem.




Tack & hej !

PUBLICERAT 2009-03-23 › KLOCKAN 21:57:53
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› måndag

Hallojj!
Nu har det varit lite eko här inne några dagar, ledsen för det ! :)

Helgen har varit ganska lugn & skön, har firat syster, umgåtts med familjen & smaskat i mig massa godsaker. Jao, det var nog helgen i helhet. Har inte så mycket tid att skriva, lär traska iväg till jobbet & göra min plikt.

Vi hörs ikväll !

PUBLICERAT 2009-03-23 › KLOCKAN 10:32:36
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Leta på hörselskydden!!

Vilken härlig dag det varit idag alltså..
Blev bjuden på lite lunch hemma hos min kära mor, världens godaste fiskrätt bjöd hon på! Någon torsk som hon fixat & donat med, mycket smaskigt! Efter måltiden gick vi ner på stan & mötte upp syster Jessica och det blev fika med mumsig blåbärsrulle :) Dessvärre blev det ingen shopping på h&m, bestämde mig för att ta det imorgon istället. Jag ska ju ändå jobba så! Känner att jag redan fått tillbaka lite energi så att jag orkar trilskas med alla tanter som kommer och ska köpa lättstift. Och oftast vet dem exakt vilken färg dem vill ha. Och även om man visar dem 30 olika färger så är det ingen som passar. Hey, våga prova något nytt kanske ?!
Men här om dagen när jag jobba var verkligen droppen, världens besvärligaste lilla tant! Jag la verkligen manken till att hon skulle bli nöjd, då säger hon:
- "Men guuuuud, vad högt du pratar, här lär man ju hålla för öronen!!!"
Att jag är högljudd har jag hört förr, men att folk lär hålla för öronen var väl att ta i !
Men på tal om det, när jag skulle hälsa på pappa & Josefne förut, så klev jag innanför dörren & där satt syrran med hörselskydd på!! haha.. hon kanske ville säga mig nåt ?



Adjöken!

PUBLICERAT 2009-03-19 › KLOCKAN 17:04:12
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Solsken

Jävla idiot jag är ibland alltså !!

Åh, vilket härligt väder det är ute, ska strax gå & möta upp Amanda o ta en långpromenad med henne. Sen ska jag nog ner på stan & fika lite med syster - mysigt! Har ett diskberg också som jag måste ta tag i, men annars är lägenheten någolunda fin, Daniel fick något ryck och städadde här om dagen. (till sin sambos stora glädje!)

Nej, nu måste jag ta mig något & dricka, alldeles torr i munnen!

Vi hörs senare!

Goodbye!

PUBLICERAT 2009-03-19 › KLOCKAN 12:05:42
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› ge mig energi!

Godkväll!
Idag är jag nattuggla, är ledig imorgon så har ingen tid att passa. Känns riktigt bra att vara ledig faktiskt, har känt mig lite less de senaste dagarna. Så imorgon hoppas jag på en solig & härlig dag, så man åter igen kan fyllas med energi!

Guuud, vad jag är shoppingsugen alltså ! Fynderar på att kila förbi H&M imorgon, fast jag är ledig. Har fått in en super söt singoalla top i blått med blommor. Jätte somrig & fräsh & lite shopping piggar ju alltid upp.. :)

Vi hörs imorgon! Som sagt är jag ju ledig & har antagligen tid att blogga lite mer !

PUBLICERAT 2009-03-19 › KLOCKAN 00:15:28
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Grattis!

Tänkte bara passa på att gratulera min älskade syster på hennes 21-årsdag.. (snart är du ikapp mig!!)


SKÅÅÅÅL! På fredag ska du firas !! :)

PUBLICERAT 2009-03-18 › KLOCKAN 23:49:31
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Opera 4 life!

GODKVÄLL!
Då var det måndag igen, har faktiskt varit en bra måndag. Jobb mellan 9-18, helt okey dag på jobbet. MAXFACTOR var på besök & då brukar det lukta gratis-prover. (Det krävs så lite för att få mig glad!!) Efter det blev det promenix med min gulle-hund & sedan blev det lift it (träningspass) med Anna, hiimlans trevligt måste jag säga!
Nu på kvällen har jag & Daniel ätit världens starkaste mat, nå tikka masala burk som jag köpte på coop, blanda det med lite kyckling och FAAAN det bränner nere i magen. haha.

Jag har även en liten bekännelse.. Dem spela vinnar-låten från melodifestivalen på träningspasset & plötsligt kom jag på mig själv att jag faktiskt tyckte den var ganska okey! (men bara okeey, OK?) Men själva operan går fan bort för min del, drömmer fortfarande mardrömmer då jag & min älskade mediaklass fick åka på studieresa till sthlm & gå på opera. 3,4 timmar fick vi sitta & titta på eländet. Där satt vi, ett gäng bondungar med halvtrasiga kläder, musiklurar, piercingar, slitna converese, snus under läppen & håret på halvstång tillsammans med den "finare" delen av sthlm som klätt upp sig med tjusiga klänningar, kostymer, klackar & fräcka frisyrer. Mjaaa, dem lär väl ha fått sig sitt livs chock i alla fall.

Och du Amanda, gubben i hissen lär fan inte vetat vad han snackade om ?! haha.

PUBLICERAT 2009-03-16 › KLOCKAN 22:36:29
KOMMENTERA INLÄGGET 4 st kommentarer




› promenix

Har varit ute på en härlig promenix med Amanda, sen har jag snaskat i mig godis till gossip (Ajjabajja!) skitgott!

Åh, lilla elvis har fått nå fel med ena ögat, gissar att det är ögoninflammation, så jag lär ringa vetrinären imorgonbitti. Stackars snutten..

Just det! Provade ju en ny hårvårdsserie för ett par veckor sedan och jag har glömt att ge er info om dessa !
Men det kommer här:



Shampo & balsam: 3/5
Det ger glans, men lukat däremot inte så gott.

glansspray 4/5
ger fin glans som håller länge

Saltvattenspray 4/5
Riktigt bra spray, man får jätte mycket volym. Har dock haft ett spray från frissan tidigare & jag tycker inte detta var liika bra. Men ett smart budgettips!

Adjöken!

PUBLICERAT 2009-03-15 › KLOCKAN 20:33:39
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Vårkänslor!

Vilket häärligt väder det är ute ! :) Man blir ju så glad & pigg direkt när solen tittar fram!
Idag har jag haft tvättstuga, fyfan jag hatar verkligen att tvätta! Men det är ju alltid lika
skönt nät det är klart. Ska snart kila iväg & hämta tvätten o sen ska jag ner till gymmet
och köra ett pass med lift. Mina fjuttiga muskler skulle behöva trimmas lite.. haha,

Åh, vad jag längtar till all snö är borta & gräset börjar bli grönt. Då kan jag trippa runt i
mina 2 nya införsskaffade godingar ;)


Skopunkten 298 :-



H&M 249 :-

PUBLICERAT 2009-03-15 › KLOCKAN 14:29:56
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› OPERA?!

Godkväll!
he
rregud! blev otroligt besviken på melodifestivalen. (vad fan, är vi sååå otroligt många i sverige som gillar opera?!)
Syrran & hennes kära vän mickis ringde nyss & sjöng opera i luren för mig, jag sa åt dem att träna lite mer till nästa gång :)

Det blev tacos i alla fall (mumsigt värre!) och massor med godis, jag är proppmätt! Imorgon lär det bli träning, nu har jag proppat i mig i en veckas tid!!

Godnatt, vi hörs imorgon!

PUBLICERAT 2009-03-14 › KLOCKAN 23:39:51
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› makeup-tips!

Hej !
Får be om ursäkt för den dålkiga uppdateringen (om nu någon bryr sig haha)
Blir lite snabbt här nu, för ska springa ner till coop & handla - tror det blir tacos ikväll ! :)

Ett litet tips hinner jag med iaf.
Maybelline har ju ganska nyligen kommit ut med mineral smink & jag har nu provat deras flytande foundation.
Jag är  såld, den var kanonbra! Tänkte jag skulle prova resten av serien senare & delar då såklart med mig till ER!


kostar 159 :-

PUBLICERAT 2009-03-14 › KLOCKAN 16:44:05
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› taikäk!

heeej!
Herregud, jag är helt slut.. Tror det beror på allt fikabröd jag proppat i mig de två senaste dagarna. Igår var det tårta på jobbet & sen massa fikabröd + tårta hemma hos syster Michaela på kvällen. Hon fyllde 24 år igår :) Och idag har det varit fika hemma hos Daniels farmor, som också fyllde år igår. Kalas för hela slanten alltså ! :)

Har precis käkat lite taimat som jag gjorde iordning - blev riktigt mumsigt faktiskt!

Just det, igår träffa jag mina älskade brudar!! Vi bor på lite olika ställen nu för tiden, så det blir inte så ofta vi ses. Men det är så jäkla kul när vi väl gör det, vi har sjukt kul tillsammans - kärlek!


Sthlm, på väg på humor-show med björn gustavsson & gänget

PUBLICERAT 2009-03-12 › KLOCKAN 20:50:04
KOMMENTERA INLÄGGET 3 st kommentarer




› TOPP 3!

Tänkte tipsa om 3 skitbra mascaror, det är dessa jag varvar mellan nu. Jag är hopplös & kan aldrig hålla mig till en produkt. Dessa är alla nyheter, från loreal, maybelline & maxfactor. Så jag tycker att alla 3 har lyckats mycket bra med sina senaste mascaror.
Gemensamt för dessa är att dem har "jätte-borstar", de flesta mascaror som lanseras nu har stora borstar. Maybellines & Loreals innehåller collagen för att kunna ge rejält med volym.
Maxfactor har en stor gummiborste som ger  fina långa fransar, samt volym.




Loreal volume collagen Maxfactor falsh lash Maybelline colossal

Någon som provat någon av dessa? Vad tycker ni? :)

PUBLICERAT 2009-03-10 › KLOCKAN 22:36:54
KOMMENTERA INLÄGGET 7 st kommentarer




› Godkväll

Helt fantastiskt film ! Se den, om du inte redan gjort det!

Sitter här & är lite halvt illamående, proppa i mig som bara den på bion.
Blir nog en ganska tidig kväll för mig, känner mig jättetrött.
Och imorgon väntas det kalas, syster Mihaela fyller 24 !

Tänkte tipsa om bra mascaror lite senare ikväll, så håll utkik !

PUBLICERAT 2009-03-10 › KLOCKAN 22:30:28
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› dagens

Idag är jag ledig, och tänkte att jag verkligen ville ta vara på dagen. Så startade med en härlig bus/långpromenad med elvis, tror vi var ute i 1,5 timme. Efter det tog jag tag i lägenheten, damma, plocka, dammsög & diska. Och så har jag & Daniel haft en liten fikapaus med kaffe & min smarriga hallonpaj.
Nu sitter jag & väntar på att Daniel ska komma hem från tandläkaren, vi tänkte åka en sväng till kupolen & shoppa lite. Sen ikväll blir det bio med mamma & syster. Män som hatar kvinnor..

Vi hörs ikväll !

PUBLICERAT 2009-03-10 › KLOCKAN 13:36:51
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› 3 år idag !

Jaha, då var det måndag igen.. är ingen direkt fan av måndagar, det känns alltid som en evighet tills det är fredag. Idag har det varit en liten halvseg dag, jag har varit seg & trött. Och det hör ju inte direkt till vanligheten, brukar ha energi så det räcker och blir över. Men ni vet, en sådan där dag då det känns som att allting är emot en. Vad man än gör så blir det bara fel. Därför stryker jag ett streck över den här dagen, okey?

Men till något roligare, idag är det Elvis födelsedag. Han fyller 3 år idag min lilla skruttis :)



PUUSS PUSS PÅ MIN ÄLSKLING!

PUBLICERAT 2009-03-09 › KLOCKAN 20:49:52
KOMMENTERA INLÄGGET 4 st kommentarer




› gossip

Åh, vad jag älskar gossip girl, förgyller verkligen mina söndagar :)
Nu ska jag & elvis ut på promenix, ska gå med mamma till jobbet !

BYE!

PUBLICERAT 2009-03-08 › KLOCKAN 20:01:07
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Min helg !

hej alla glada!

Jag har haft en kanonbra helg, med mycket att göra. Därav dålig uppdatering här..

fredag
Först var det jobb & sen blev det en fikasväng hos mamma, med henne & syster. Efter det blev det bara hemmamys med hemlagad pizza & lets dance!

lördag
Jobbade till kl 15 & sen var det bara att skynda sig hem & fixa sig inför kvällens festligheter med mina goa h&m bruttor. Kvällen började hemma hos Annika med smaskig mat, skratt, flabb, drinkar, vin & mys. Sedan tog vi taxin ner på staden och festade loss riktigt ordentligt inne på kings arms. Vågar nästan påstå att vi regerade på dansgolvet, jäklar vad kul vi hade :) Lite väl runda om fötterna avslutade jag syrran & daniel natten hemma med en kebabpizza.

söndag
Hade egentligen tänkt åka en sväng till borlänge & shoppa, men varken jag eller daniel kände oss manade att köra. Så vi tog oss an tvättstugan, fixade lite lunch & slappade istället. Nu på em/kvällen har jag käkat pizza med la familia & varit till coopan (läs coop forum) och handlat lite. Slänge de ihop en paj när jag kom hem, som nu står i ugnen. Den ska ja smaska på ikväll till beck-filmen! MUMS!



Jag & en halv Therese, poosade lite inne på toa :)

Jag - städad & lugn, innan det var dags att åka

PUBLICERAT 2009-03-08 › KLOCKAN 18:36:39
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› tips!

Kika in här om ni känner för att införskaffa en kul t-shirt :)


http://sagdetmedent-shirt.se/

PUBLICERAT 2009-03-05 › KLOCKAN 23:31:42
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› mineralmakeup

Heeej!
Lite dålig uppdarering här, det ber vi om ursäkt för !
Idag har det varit jobb i vanlig ordning, sen storhandling & sen promenix med mondie :)
Nu är kylskåpet proppfullt med mat och det händer ju inte allt för ofta vill jag lova.

Någon som var nyfiken på vad jag använde för smink, så det vill jag ju självklart dela med mig av.
För tillfället är jag totalt insnöad på mineral-makeup. Ger helt klart det bästa resultatet & är
snällast mot huden. Jag sminkar mig nästintill varje dag så vill därför ha produkter som inte
"täpper till". Jag märker faktiskt stor skillnad på huden sedan jag började med mineral-makeup.

Loreals mineral foundation
kostar 170 :-

I.D bare minerals
kostar 420 :-

Jag brukar varva dessa, tycker ju helt klart att I.D:s är bättre, men det är ju lite så att man får vad man betalar för.
Men kan varmt rekomendera Loreals mineral, den täcker jättebra & man får superfin lyster i ansiktet och det utan att man ser översminkad ut.


PUBLICERAT 2009-03-05 › KLOCKAN 23:26:21
KOMMENTERA INLÄGGET 2 st kommentarer




› Godmorgon

Eller förmiddag kanske det är nu, ska strax iväg till jobbet så blir ingen lång uppdatering.
Men på schemat för dagen står jobb till kl 18 & sen spinning kl 19. Ska bli skönt att komma
igång med lite träning igen.

ha en bra daag ! :)

PUBLICERAT 2009-03-04 › KLOCKAN 10:30:14
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› BUS

Ja, jag antar att det är fler än jag som använder sig av brun-utan-sol nu på vintern. Här om veckan fyndade jag en riktigt härlig bus-produkt på kicks. Kostade endast runt 80 kr. Kan jag rekomendera, man får fin & bra färg efter bara en smörjning & den rinner inte av direkt när man duschar. Klart prisvärd!



Andra brun utan sol produkter jag använder är dessa två:





En lotion med bus effekt i. Kanonbra!

Och en för ansikte, ger färg på en gång ! Minus är att den innehåller glitter, men det försvinner när man tvättar ansiktet på morgonen. Annars gillar jag när det är lite glitter i, men i fejjan? Nejtack!

PUBLICERAT 2009-03-02 › KLOCKAN 19:01:16
KOMMENTERA INLÄGGET 1 st kommentarer




› Hejsan Hoppsan!

Idag har jag varit hemma från jobbet (gillas inte!) Fick låta både Daniel, syrran & mamma övertala mig innan jag ringde & sjukamälde mig. Men nu är jag väldigt glad att jag gjorde det, har mått lite sissodär under dagen. Men nu börjar jag sakta men säkert känna mig bättre.

Oh, min stackars lilla vovvsing har varit så uttråkad dessa dagar, han förstår inte varför matte inte har orkat leka med honom som hon brukar. Daniel var iaf hem på lunchen & busa lite med honom idag. Men han slutar inte förrän 22. (värdelöst!)


Husse & Elvis myser i soffan




PUBLICERAT 2009-03-02 › KLOCKAN 18:51:38
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer




› Ingen rolig söndag..

God vasalopps-söndag !
Pappa min är ju ute i spåret, han är så duktig så ! När man sitter & tittar börjar man förstå vilken jäkla prestation alla åkare gör. Herregud! Jag skulle inte ens klara en halv mil.. (om jag överhuvudtaget kan stå på ett par skidor längre)

Ja, om kvällen hade blivit som den var tänkt igår så skulle jag kunna ge er en resencion på män som hatar kvinnor. Men tyvärr hann jag bara sätta mig i biostolen innan huvudet började snurra & illamåendet började komma. Så jag var tvungen att gå hem. Lätt värt 80 kr för att se en minut av reklamen. Så nu sitter man här efter en intesiv kväll/natt springandes mellan sovrummet & toan och mår illa. Magen skriker efter mat, men så fort jag tänker på något ätbart börjar jag hulka. Och till råga på allt så har jag fått feber också.

Nej nu ska jag fortsätta följa pappas vasalopp (josefine har sms-info som hon skickar vidare till mig) & tycka synd om mig själv. Lär ner & hämta tvätten också.. Så typiskt mig! Fast jag ligger hemma med feber & magsjuka måste jag ändå hela tiden göra någonting. Mitt samvete över allt som ska göras hela tiden gnager sönder mig.

Vi hörs senare !

PUBLICERAT 2009-03-01 › KLOCKAN 13:17:27
KOMMENTERA INLÄGGET 0 st kommentarer